Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Διαδρομές & Στάδια / νεούδι στο Νέο Κόσμο, HELP!

νεούδι στο Νέο Κόσμο, HELP!

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Ζητώ κυρίως τη βοήθεια των Αθηναίων φίλων μου αλλά όχι μόνο!

Κατεβαίνω από βδομάδα στην Αθήνα, θα μείνω στο Νέο Κόσμο και δεν έχω ιδέα πού μπορώ να τρέχω! Μία λύση απ΄ότι είδα είναι μάλλον το άλσος της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται σχετικά κοντά (3χλμ) όπου ενδεχομένως μπορώ να το πάρω τρέχοντας απ΄το σπίτι και να βγω απευθείας εκεί (αν αυτή η Ηλία Ηλιού τρέχεται :P)!

Πέραν αυτού, υπάρχουν άλλες λύσεις σχετικά κοντά?? να διευκρινίσω πως προτιμώ μακράν τρέξιμο έξω σε δρόμους (με ασφάλεια πάντα), πάρκα, παραλιακές κοκ παρά τα μονότονα τρεξίματα μέσα σε στάδια. Που εντάξει, θα γίνει κι αυτό αλλά σπάνια θέλω να πιστεύω.

Επίσης, θα έχω αυτοκίνητο μαζί μου και αν δεν κάνω λάθος και ιδιωτικό parking επομένως θα μπορούσα 1-2 φορές την εβδομάδα να αλλάξω περιοχή για να τρέξω κάπου όμορφα!

Με αυτά τα δεδομένα, έχουμε καμιά ιδέα??

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλημέρα και απο μένα

Νέος σε παρέα σας

Μπορείς να τρέξεις στα παρακάτω

1 Άλσος Νεας Σμύρνης , προσβαση με το τραμ απο νεο κοσμο κατεβαινεις πλατεια νεα σμυρνης και το περπατας προς τα πισω γυρω στα 5 λεπτα. Ωραια διαδρομή μεσα σε παρκο με χώμα αρκετό κοσμό μια χαρα , να πας τρεχοντας μεχρι εκει δεν στο συνιστώ από λογο ασφάλειας στενος δρομος αυτοκινητα κτλ΄
    2 Παρκο Σταύρος Νιαρχος , κατεβαινεις με το αυτοκινητο την συγγρου προς πειραια ακολουθείς πινακιδες η το βαζεις στο gps .Εχεις επιλογες εκει να τρεξεις γυρω απο το κανάλι, είτε στον στιβο απο την πίσω μεριά είτε να κάνεις τον μεγάλο κυκλο , θα δεις εχει πολλους δρομείς καθε ωρα τις ημέρας. διαδρομή ασφαλτος εδω,. Εναλακτικά εχεις και επιλογη στο μικρο γηπεδακι διπλά στο κολυμβητηριο καλλιθεας επικοινωνεί με τον παρκο εκει που ειναι τα όργανα ,παλι θα το βρεις έυκολα
    3 Απο την κατω μερια του ΝιΑΡΧΟΣ ειναι κ η παραλιακη δεν την εχω τρεξει την διαδρομή για να σου πω
    4 Υσταση λυση το γηπεδακι σε γυμναστικη ακαδημια, μετρό σταση δαφνη περπατας 5 λεπτα προς την ηλιουπολως και το βρίσκεις

Ελπιζω να βοηθησα

Johnkara
    Συμμετέχων

Πολύ όμορφα είναι και μέσα στο Νιάρχος και κοντά σου, κατεβαίνεις Συγγρού παρκάρεις εύκολα κυρίως καθημερινές και τρέχεις.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πολλές είναι οι επιλογές σου, Τασούλη. Και καλές μάλιστα.
    Άλσος Ν. Σμύρνης, Νιάρχος, παραλία (φτάνεις όσο μακρυά θες).
    Κολλιτσίδα βλέπω να μας γίνεσαι…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Δεν ξέρω τι παιζει και σε δημοτικό γηπεδο καλλιθεας πισω απο την παντειο σαν υσταση λυση και αυτό

thanasisnk
    Συμμετέχων

καλησπερα και απο εμενα!με καλυψε o φιλος γιωργος πλιακος,για τι επιλογες εχεις.μενω στον νεο κοσμο,οποτε οτι βοηθεια θες μου λες

tzatzikis90
    Συμμετέχων

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

άρα απ ότι καταλαβαίνω οι καλύτερες και σχετικά κοντινές μου λύσεις είναι η Νέα Σμύρνη και το Σταύρος Νιάρχος (που φαντάζομαι έχει free parking εντός??).

αυτή η παραλιακή τί ρόλο βαράει? είναι ακριβώς κάτω από το Νιάρχος? έχει χώρο να παρκάρεις εκεί και σε τι απόσταση εκτείνεται? μπορείς να βγάλεις LR εκεί πχ?

aroulio
    Συμμετέχων

Καλωσήρθες Τάσο.

Για long:
    πας μεχρί το Σταύρος Νιάρχος είτε με αμάξι, είτε τρέχοντας.
    Τρέχοντας είναι περίπου 3 km από Λαγουμιτζή μέχρι το Νιάρχος. Βολικό είναι να κατέβεις τον παράδρομο στην άνοδο της Συγγρού οπότε έχεις τα αμάξια κόντρα και τα βλέπεις. Περίπτερα ανεφοδιασμού έχει στον Αγιο Σώστη και λίγο πριν το τέλος της Συγγρού πριν το μαιευτήριο Ρέα. Από κει στα 100 μέτρα κλείνεις το gps για να μη χάσει το σήμα, περνάς την υπόγεια διάβαση και βγαίνεις ακριβώς στο Νιάρχος*. Εκεί υπάρχει και καφέ ανεφοδιασμού με wc. Διασχίζοντας το πάρκο στην αριστερή πλευρά του, 1km πιο κάτω βρίσκεσαι στην παραλία. Εκεί αναλόγως των γούστων κάνεις ότι γουστάρεις. Προς τα δεξιά (Πειραιά) δεν έχω άποψη. Αλλά προς τα αριστερά, έχω κατέβει άλλα 15km μέχρι το Καβούρι. Κάπου εκεί στην απέναντι πλευρά είναι και η αφετηρία του λεωφορείου Α2 αν θες να επιστρέψεις, διαφορετικά κάνεις αναστροφή όποτε θες.
    Στο παραλιακό κομμάτι στο πλακόστρωτο της μαρίνας έχει και wc και φούρνους για ανεφοδιασμό. Αλλά και αρκετό κόσμο, παιδάκια κπ. Μετά έχει 3-4 περίπτερα σε ανεκτά διαστήματα (Άλιμο, Γλυφάδα, κλπ).
    Μειονέκτημα της παραλίας η υγρασία, ο ήλιος κι ο αέρας.

https://www.endomondo.com/users/5133770/workouts/818629335

*μην ξεχάσεις να ξανανοίξεις το gps

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Τάσο καλημέρα,

κάθε Κυριακή πρωι κάνουμε λονγκ στο Νιάρχος, στείλε μου αν θες στο fb να κανονίσουμε κάποια προπόνηση/ξενάγηση στις γύρω διαδρομές!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

@tzatzikis90 εκεί τριγυρνάω και εγώ τις Κυριακές. Να έρχεσαι να τρέχεις με τους δικούς μου και να κερνάω και κανά καφεδάκι.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Εννοείται παιδιά, θα χαρώ πολύ να βρεθούμε και να τρέξουμε μαζί! Θα σας ενημερώσω όταν κατέβω για περισσότερα! Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.