Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος Υμηττού 02/06/2022

Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος Υμηττού 02/06/2022

 • Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 μήνα πριν από τον χρήστη Καθηγητής.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #125984
  Καθηγητής
  Συμμετέχων

  Επιδιώκω να συμμετάσχω με την οικογένεια. Πανηγυράκι αλλά με πολύ καλό σκοπό και νόημα. Δεν προϋποθέτει σοβαρούς δρομείς με αξιώσεις αλλά δεν ζητεί χρήματα, ενώ η συμμετοχή παιδιών τα εντάσσει στο πνεύμα του κλασσικού αθλητισμού! Ξέρει κανείς πού βρίσκεται η περιβόητη…τεσσάρα του Υμηττού?

  https://www.facebook.com/YmittosGlobalRunningDay/posts/pfbid027DEkxr3SPnX5uiqP36mhHhCoYrgvTSPStXYAohGRSwxMVT6wdbNgMGPCW4CyUgN6l

  • Το θέμα τροποποιήθηκε 1 μήνα, 1 εβδομάδα πριν από τον/ην Καθηγητής.
  #125989
  Echetlos
  Συντονιστής
  #126011
  Καθηγητής
  Συμμετέχων

  καλησπέρα, ευχάριστο το χθεσινό απόγευμα μαζί με τα παιδιά μας, εκείνα έτρεξαν 1 χλμ κι εμείς 10άρι, 30+ βαθμοί κελσίου, μικρή σταθερή κλιση του ασφάλτινου δρόμου, …..ζεστό (καυτό) νερό σερβιρισμένο σε ποτήρια κατά τη δρομική διαδικασία, αλλά ήταν δωρεάν η συμμετοχή, χρονομετρημένες οι προσπάθειες και όλοι, μα όλοι πολύ επικοινωνιακοί και μία παρέα, αν και δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας. Γενικά , προσωπικά, προώθησα την προσπάθεια ως αφορμή ενασχόλησης παιδιών και λοιπών μη μυημένων με τον κλασσικό αθλητισμό, το βουνό, το πράσινο και την υγεία.

  Τώρα, για pr ούτε λόγος, τρομακτική η ζέστη, ακατάλληλη η ώρα (18:30 εκκίνηση), διάφοροι πόνοι κάματου και κούρασης από πρωινή εργασία αλλά και υπερπροπόνηση τις προηγούμενες, το 10άρι στο 70% απόδοσης το έτρεξα για να με βλέπουν τα παιδιά μου και να απολαύσω τον Υμηττό από άλλη γεωγραφική πλευρά.

  Απλώς αναφέρω.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.