Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια που “τρίζουν”!

Παπούτσια που “τρίζουν”!

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Orcatattoo
    Συμμετέχων

Και όχι, δεν τρίζουν απο καθαριότητα!
    Μου έχει τύχει κατά καιρούς, ζευγάρι παπουτσιών να ξεκινάει να τρίζει στο ένα (συνήθως) ή και στα δυο παπούτσια, κάτι που τα κάνει αρκετά “ενοχλητικά”. Τελευταίο μου παράδειγμα ήταν στα ΝΒ Beacon (v1) αλλά μου έχει τύχει και σε Saucony, σε Asics κτλ.
    Προφανώς όταν είσαι στο στίβο ή στο δρόμο και τρέχεις, δεν σε πολυνοιάζει, σχεδόν δεν το ακους αλλά εκτός πεδίου δράσης, είναι ενοχλητικό.
    Φαντάζαμαι οτι κάπως έχουν πάρει νερό ή αέρα, εξ ου και ο θόρυβος.
    Σας έχει τύχει?
    Αν ναι, πως το αντιμετωπίσατε? Μήπως σημαίνει οτι ήρθε η ώρα να αποσυρθούν οριστικά?
    Κάποιο tip ίσως?
    Να τα τσιμεντάρω να ξεμπερδέψω? Χαχαχα!

Please advise που έλεγε και η γιαγιά μου στο χωριό!

aroulio
    Συμμετέχων

Δημήτρη,
    Έχω πάθει και γω το ίδιο. Έτρεξα παλαιότερα στο Ναύπακτος- Πάτρα με τα adidas nova glide 5. Ο αγώνας με πολλή βροχή και τα παούτσια έγιναν λούτσα. Τα άφησα να στεγνώσουν μερικές μέρες μέχρι να τα ξαναβάλω στo rotation μου. 1-2 βδομάδες αργότερα τα έβαλα σε ένα προπονητικό 30άρι όπου με τάραξαν σε ένα τρίωρο τρίξιμο. Έκτοτε αλλότε έτριζαν κι άλλοτε όχι και για να το αντιμετωπίσω (και να τα τιμωρήσω) άρχισα να τα φοράω μόνο σε trail -μιας και ήταν χοντρόπατα.

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Γεια σου ρε Άρη,
    πάνε χρόνια που έχω να σε δω! Μαθαίνω και διαβάζω τα κατορθώματα σου όμως!
    ΜΙλάς για τον αγώνα που περνάει πάνω απο την καινούρια γέφυρα του Ρίο, σωστά? Θυμαμαι μια χρονιά με πολλή βροχή, μάλλον για αυτή λες!
    Πάντως ναι, όσο και να τα στεγνώσεις, κάποια στιγμή αρχίζουν να ξανατρίζουν!
    Η λύση είναι να τα πετάξεις γιατί είναι ενοχλητικό αλλά από την άλλη είναι κρίμα γιατί έστω και για καθημερινά (δουλειά, βόλτα κτλ) μπορούν να αντέξουν λίγο ακόμα. Για αυτό αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο hack.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.