Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσι για μηνίσκο και μαραθώνιο

Παπούτσι για μηνίσκο και μαραθώνιο

Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    DenVas
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους.
    Σας διαβάζω σχεδόν από την αρχή του site, αλλά είναι η πρώτη μου ενεργή συμμετοχή. Ζητάω τα φώτα σας.
    Αρχικά να συστηθώ. Τρέχω περίπου 11 χρόνια. 1.73 ύψος, 68 κιλά. Το 2/2023 έπαθα ρήξη μηνίσκου. Άνευ εγχείρησης επανήλθα μετά από 5 μήνες. Κάνω κανονικά προπονήσεις/αγώνες. Πλέον προχωράω προς τον 1ο Μαραθώνιο (ΑΜΑ). Το πέλμα μου είναι κανονικό.
    Οι προπονήσεις μου έχουν ρυθμό 5.30-6.15 (δεν βάζω καθόλου ταχύτητα) και στους αγώνες πλέον το 2024 βγαίνει το 5άρι στο 4.15/4.25 και το 10άρι 4.30-4.45. Από το 2023 έχω τα HOKA Clifton 8 (πιο παλιά Puma Speed 600) και τα ίδια και στους αγώνες (παλιά puma speed 300). Επειδή είναι ώρα να αλλάξω παπούτσι προτείνετε να μείνω στο ίδιο ή υπάρχει κάτι που στα ίδια λεφτά προσφέρει μεγαλύτερη προστασία. Επίσης για τον αγώνα του ΑΜΑ (ή και τα 10άρια) προτείνετε άλλο παπούτσι (που να συμβαδίζει όμως και με κάποια προστασία);

Γνωρίζω ότι κούρασα και σας ευχαριστώ για την ανάγνωση

Διονύσης

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@denvas Καλωσήρθες, συντρέχτη!
    Το Clifton είναι πλέον ξεπερασμένο, υπάρχουν πολύ καλύτερα μοντέλα στην κατηγορία αυτή. Π.χ. το Novablast, το οποιο και θα σου πρότεινα.
    Αν πάλι θες κάτι που να είναι και πιο σβέλτο, δες το Mach 6. Αλλά στις εντάσεις που δουλεύεις, το NB4 θα σε πάει άψογα.

DenVas
    Συμμετέχων

Νικο ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
    Δ.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.