Στάδιο Αγ. Κοσμά

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #47742
  Echetlos
  Συντονιστής

  Τον τελευταίο καιρό προπονούμαι στον στίβο του Αγ. Κοσμά.
  Κάποιες φορές, κάνω την προθέρμανση μου στην χωμάτινη διαδρομή (2.5χλμ), η οποία διατρέχει το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης.
  Σε πιάνει η ψυχή σου με το πόσο παραμελημένος είναι ο χώρος, ενώ θα μπορούσε με μια σχετική αναβάθμιση να αποτελεί πόλο έλξης για αθλητικό τουρισμό.

  #47744
  dimitrissss
  Συμμετέχων

  Άσε είχα κάνει ένα Long σε αυτή τη διαδρομή που έχει σχεδιαστεί στις εγκαταστάσεις. Όσο ήμουν προς τους ξενώνες των αθλητών η κατάσταση ήταν ΟΚ. Από την άλλη μεριά όμως πίσω από το κλειστό γυμναστήριο κτλ δράμα η κατάσταση από το σκουπίδι.

  #107938
  Periklis
  Συμμετέχων

  Καλημέρα σε όλους. Ειδα το θέμα και δεν άντεξα να μην αναφερθώ, εκφράζοντας το μεγάλο παράπονό μου για αυτό που συμβαίνει στον Άγιο Κοσμά οπως και στα περισσοτερα αθλητικά κέντρα της χώρας και ειδικά της ΑΘήνας!
  Πάω χρόνια για προπονήσεις εκεί είτε ατομικά είτε με την ομάδα στίβου στην οποία ανήκα κάποτε. Νιώθω ότι το μόνο που αλλάξε τόσα χρόνια είναι οι ταμπέλες με τους χορηγούς της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου!
  Τόσο οι εγκαταστάσεις εσωτερικά, όσο ειδικότερα οι εξωτερικές εγκαταστάσεις, το ταρτάν με τα μπαλώματα και τις λακούβες όσο και τα καθίσματα και τα μονοπάτια που αν βρέξει γίνονται βούρκος, συνθέτουν ενα αποκαρδιωτικό θέαμα!
  Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν μένει όρθριο, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, γεμίσαμε καρεκλο-κένταυρους γραβατάκηδες που είναι παντελώς αδιάφοροι για το αντικείμενο του αθλητισμού και δεν πιστεύω οτι αυτό θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να βολευτούμε με αυτό το κατάντημα που μας προσφέρουν. Αν πάτε σε εγκαταστάσεις άλλων χωρών, θα βάλετε τα κλάμματα! Ο Έλληνας παρότι οπως κάνω εγώ τώρα, γκρινιάζει με το δίκιο του για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στον αθλητισμό, νομίζω πως δεν εχει καταλάβει 100% ποσο αθλια κατασταση ζούμε καθώς έχει συνηθίσει αυτό που ζει από μικρή ηλικία και μόνο αν πάει σε μια χώρα άλλη και δει πως ειναι τα πραγματα εκει, θα κατανοήσει το μέγεθος αυτής της σαπίλας εδώ!

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.