Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Πράγας 2027

Μαραθώνιος Πράγας 2027

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #137529
    Stavros
    Συμμετέχων

    Με τόση ζέστη που έχουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα,να κάνεις προετοιμασία για φθινόπωρινο μαραθώνιο είναι μάλλον περισσότερο ταλαιπωρία παρά ευχαρίστηση.Οπότε Αθήνα φέτος για τελευταία φορά και απο του χρόνου κάποιον ανοιξιάτικο στην Ευρώπη.Έβαλα στόχο την Πράγα.καθώς πέφτει πάνω στο ορθόδοξο Πάσχα και θα μπορώ να κολλήσω και λίγες μέρες άδεια ώστε να γίνει και σαν εκδρομική εξόρμηση.
    Αν κάποιος τον έχει κάνει θα ήθελα κάποιες πληροφορίες ,χρηστικές κυρίως,αν ζητάνε κάποιο χαρτί γιατρού,που να κλείσω διαμονή κτλ,αλλά και τι θα πρέπει να επισκεφτώ ως τουρίστας τις υπόλοιπες μερες

    #137530
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

    @stavroa Για την ιστορία και μόνο, χωρίς φυσικά να σημαίνει τίποτα, 4.5.2026 εδώ καναμε LR με βροχή και 11°C και στην Πράγα τερμάτιζαν με 27°C!

    #137531
    dpap147
    Συμμετέχων

    Έχει αλλάξει ο καιρός. Είδατε τι έγινε στην κεντρική Ευρώπη φέτος το καλοκαίρι. Τον Απρίλιο έτυχε να είμαι στη Βιέννη την Κυριακή του Μαραθωνίου και θυμάμαι ότι είχε ζέστη για την εποχή. Σίγουρα πάνω από 20 βαθμούς.
    Εγώ μετά από δυο προετοιμασίες μαραθωνίου (2024 και 2025) φέτος απόλαυσα μετά από 2 χρόνια το καλοκαίρι μου. Η προετοιμασία μαραθωνίου καλοκαιριάτικα είναι μαρτύριο. Η θυσία μεγάλη….

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.