Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Με τι παπούτσι να τρέξω Ημιμαραθώνιο.

Με τι παπούτσι να τρέξω Ημιμαραθώνιο.

• Αυτό το θέμα έχει 0 απαντήσεις, 1 φωνή και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 ώρα, 29 λεπτά πριν από τον χρήστη Vicky.
Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vicky
    Συμμετέχων

Καλημέρα συντρέχτες.
    Όπως λέει και ο τίτλος του νήματος θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το τι παπούτσια να φορέσω στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που θα γίνει το επόμενο Σάββατο.
    Ως αγωνιστικό παπούτσι τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το NikeAlphafly 1. Με το συγκεκριμένο έχω βολευτεί πάρα πολύ γι’ αυτό και είχα αγοράσει τέσσερα ζευγάρια. Το τέταρτο όμως ήδη έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα και είναι πλέον παλιό. Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω αλλά ανησυχώ μήπως μου βγάλει κάποιο πρόβλημα η σόλα στη διάρκεια του αγώνα (υπάρχει περίπτωση;)
    Στις καθημερινές προπονήσεις χρησιμοποιώ το New Balance Rebel v5 με το οποίο έχω κάνει και όλες τις μεγάλες προπονήσεις. Αν το βάλω στον αγώνα πιστεύω ότι στα τελευταία χιλιόμετρα δεν θα έχω την προστασία–άνεση που θέλω.
    Σε αρκετές προπονήσεις έχω χρησιμοποιήσει το New Balance Supercomp Trainer V2 το οποίο όμως μου είναι στενό μπροστά οπότε δεν βολεύει για τον αγώνα.
    Έχω επίσης το New Balance supercomp Trainer Elite V4 όμως έχω την αίσθηση ότι με κουράζει μετά από μερικά χιλιόμετρα και για αυτό δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε αγώνες.
    Το καλοκαίρι διαβάζοντας κάποια στιγμή τα review του Νίκου και βρίσκοντας μια καλή προσφορά στο Decathlon αγόρασα το KIPRUN KD 900X.2 το οποίο όμως ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει παρά μια δυο φορές και δεν έχω άποψη.
    Αυτά εν ολίγοις….
    Αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας.

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.