Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Υγεία & Τραυματισμοί / Ρήξη χιαστού δεύτερη φορά

Ρήξη χιαστού δεύτερη φορά

  • Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη Elda.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #119498
    Νίκος Κληρονόμος
    Συμμετέχων

    Καλημέρα σε όλους… Πριν 2 χρονια εκανα χειρουργείο για αποκατάσταση του προσθιου χιαστου… Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πριν 2 εβδομάδες επαιζα μπασκετ κ σε μια φάση κλείδωσε το γόνατο… Αμέσως πηγα για μαγνητική κ αυτο που φοβόμουν επαληθεύτηκε… Ρηξη προσθιου χιαστου (παλι) και ρηξη εσω κ εξω μηνισκου… Σε 2-3 γιατρούς που έχω πάει μου έχουν πει να κανω το χειρουργείο για να αποφύγω κάποια προβλήματα στα μετέπειτα χρονια… Τι κανουμε ;

    #119499
    Elda
    Συμμετέχων

    Καλημερα. Τα ιδια ακριβως επαθε και η κορη μου πριν 2 χρονια (18 χρονων τοτε) στο βολευ, εκανε χειρουργειο και ακριβως ενα χρονο μετα, τετοια εποχη ηταν, το ξαναεπαθε. Στο δευτερο χειρουργειο πηγε σε αλλο γιατρο, της πηρε μοσχευμα απο επιγονατιδικο τενοντα που θεωρειται πιο ισχυρος αλλα κανει μεγαλυτερο σημαδι. Την πρωτη φορα της ειχαν παρει απο δικεφαλο μηριαιο. Μετα πηγε για αποκατασταση σε ενα απο τα καλυτερα κεντρα και ξεκινησε ξανα τις προπονησεις πριν απο λιγες μερες, ενα χρονο μετα το χειρουργειο. Ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα. Αν θες να με ρωτησεις κατι για την επεμβαση, γιατρους και αποκατασταση, μπορεις να μου στειλεις ΠΜ.

    #124801
    PANAGIOTIS
    Συμμετέχων

    ΑΓΑΠΗΤΗ ELDA.
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΡΗΞΗ ΕΞΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΓΟΝΑΤΟ.
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΟΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
    ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΡΟ …ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ “ΕΙΔΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ …ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    #124802
    Elda
    Συμμετέχων

    @acharnaikos σου εχω στειλει ΠΜ.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.