Εχω 100+ χλμ στο red hare ultra και 75 στο Dynafish. Και τα 2 είναι εκπληκτικά, το li ning είναι φοβερά fun shoe , το βάζεις και δεν ανησυχείς ουτε για προστασία ουτε για τπτ. Παρεπιπτόντως το super boom δεν είναι capsule όπως το χαρακτηρίζουν απλά είναι διαφορετική πυκνοτητα στον αφρό. Πάτησα βιδα στο σημείο εκείνο και την κατάλαβα γιατί το ένιωσα στο πελμα , τόσο μεγάλη ήταν και τόσο βαθιά μπήκε. Δεν έσκασε τπτ, δεν άλλαξε καθόλου το παπούτσι, δεν κάνει κανένα θόρυβο σαν να χάνει αέρα, τπτ, είναι όπως ήταν.
Στα πολλα χιλιόμετρα βέβαια αρχιζει και δείχνει πως είναι μεγάλο παπουτσι , οχι βαρύ απλά μεγάλο, συνεχίζει όμως να πηγαίνει όπως και όταν ξεκίνησες προπόνηση.
Το Dynafish τώρα, στην αρχή είπα απλά καλό και έπαιρνα παντα το red hare, τώρα γίνεται το αντίθετο. Δε ξέρω πως κατάφεραν και έκαναν τέτοιο παπουτσι με τόσο μικρό βάρος.
Πάει αργά, παει γρήγορα, παει σε κατώφλι, παει κομμάτια, δουλευει πόδια, τα αφήνει ξεκούραστα, όσα χιλιόμετρα και αν κανεις είναι λες και δε φοράς τίποτα. Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο αλλά παει εκπληκτικά και ρολάρει ανέξοδα. Ίσως είναι λόγω βάρους (198) σε US 10 ίσως λόγω γεωμετρίας, ίσως λόγω αφρου (είναι ένα ενιαίο κομμάτι όλο το παπουτσι). Το θέμα είναι πως είναι εκπληκτικό χωρίς να ενθουσιάζει, τα κάνει όλα σωστά.
Η αίσθηση του είναι κάτι ανάμεσα σε adios pro 3 και Adios pro 4 αλλά χωρίς plate .
Το Megablast, το red hare ultra 9 και το Dynafish κατ εμε είναι τα καλυτερα παπουτσια που έχω φορέσει αν λάβουμε υπόψιν το εύρος των ρυθμών που μπορουν να δουλεψουν.