Τοποθέτηση ετικέτας: Σύγκριση παπουτσιού
- Αυτό το θέμα έχει 11 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 εβδομάδα, 3 ημέρες πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
28 Μαΐου 2026 στις 21:22 #137119
Nikos PilikasΣυντονιστής14 Ιουνίου 2026 στις 10:31 #137236Sefis
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου βάλει σε κατηγορίες προπόνησης και ρυθμούς τα Lining Feidian 5 Challenger, Lining RedHare 8 Pro και Lining 9 Ultra;
2 Ιουλίου 2026 στις 08:23 #137326
Nikos PilikasΣυντονιστής@sefis Γεια σου, Σεραφείμ.
Το Red Hare 9 Ultra είναι για οτιδήποτε τρέχεις σε αργούς, άντε και οριακά μeτρίους ρυθμούς. LRs, easy και recovery τρεξίματα.
Το Challenger δουλεύει από ΜΡ μέχρι και 10Κ pace. Αν και για τον μέσο ερασιτέχνη, θεωρώ ότι κατεβαίνει και πιο κάτω.
Για το hare 8 δεν έχω άποψη.2 Ιουλίου 2026 στις 14:58 #137327chrisbr
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα Νίκο, τι έχουμε από κινέζους για easy, long runs χωρίς πλάκα;
2 Ιουλίου 2026 στις 18:19 #137328
SteliosΣυμμετέχωνΕχω 100+ χλμ στο red hare ultra και 75 στο Dynafish. Και τα 2 είναι εκπληκτικά, το li ning είναι φοβερά fun shoe , το βάζεις και δεν ανησυχείς ουτε για προστασία ουτε για τπτ. Παρεπιπτόντως το super boom δεν είναι capsule όπως το χαρακτηρίζουν απλά είναι διαφορετική πυκνοτητα στον αφρό. Πάτησα βιδα στο σημείο εκείνο και την κατάλαβα γιατί το ένιωσα στο πελμα , τόσο μεγάλη ήταν και τόσο βαθιά μπήκε. Δεν έσκασε τπτ, δεν άλλαξε καθόλου το παπούτσι, δεν κάνει κανένα θόρυβο σαν να χάνει αέρα, τπτ, είναι όπως ήταν.
Στα πολλα χιλιόμετρα βέβαια αρχιζει και δείχνει πως είναι μεγάλο παπουτσι , οχι βαρύ απλά μεγάλο, συνεχίζει όμως να πηγαίνει όπως και όταν ξεκίνησες προπόνηση.
Το Dynafish τώρα, στην αρχή είπα απλά καλό και έπαιρνα παντα το red hare, τώρα γίνεται το αντίθετο. Δε ξέρω πως κατάφεραν και έκαναν τέτοιο παπουτσι με τόσο μικρό βάρος.
Πάει αργά, παει γρήγορα, παει σε κατώφλι, παει κομμάτια, δουλευει πόδια, τα αφήνει ξεκούραστα, όσα χιλιόμετρα και αν κανεις είναι λες και δε φοράς τίποτα. Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο αλλά παει εκπληκτικά και ρολάρει ανέξοδα. Ίσως είναι λόγω βάρους (198) σε US 10 ίσως λόγω γεωμετρίας, ίσως λόγω αφρου (είναι ένα ενιαίο κομμάτι όλο το παπουτσι). Το θέμα είναι πως είναι εκπληκτικό χωρίς να ενθουσιάζει, τα κάνει όλα σωστά.
Η αίσθηση του είναι κάτι ανάμεσα σε adios pro 3 και Adios pro 4 αλλά χωρίς plate .
Το Megablast, το red hare ultra 9 και το Dynafish κατ εμε είναι τα καλυτερα παπουτσια που έχω φορέσει αν λάβουμε υπόψιν το εύρος των ρυθμών που μπορουν να δουλεψουν.2 Ιουλίου 2026 στις 22:37 #137329
Nikos PilikasΣυντονιστής@tirogalian Προφανώς το Red Hare 9 Ultra, που έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές εδώ.
Και το Anta Zone 2 90 επίσης. Το παρέλαβα σήμερα και θα έχουμε σύντομα εντυπώσεις.Καλησπέρα Νίκο, τι έχουμε από κινέζους για easy, long runs χωρίς πλάκα;
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 εβδομάδες πριν από
Nikos Pilikas.
2 Ιουλίου 2026 στις 22:42 #137331
Nikos PilikasΣυντονιστής@hypnox 1-2 είχαν γράψει ότι έχει αέρα μέσα ο Capsule και βέβαια ηταν λάθος αυτό.
Φανταστικό παπούτσι. Έχω κάνει 200 χλμ και η συμπεριφορά του νομίζω δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Ίσως να έχει μαλακώσει ελάχιστα.3 Ιουλίου 2026 στις 10:13 #137332
SteliosΣυμμετέχωνΣε ορισμένα reviews παρουσιάζουν το Dynafish ως το evo sl killer . Δεν υπάρχει καμία σύγκριση, το Dynafish είναι πιο γρήγορο, πιο ελαφρυ, πιο σταθερό και δε γλυστραει. Με το Evo φοβάμαι να περπατησω σε πλακακι και μάρμαρο και να κατέβω σκάλες οταν το φοραω έξω, απορώ πως έτρεχα χωρίς να σπάσω τίποτα.
5 Ιουλίου 2026 στις 19:05 #137350
kougΣυμμετέχωνΚαλο απόγευμα Νίκο,σε είδα σήμερα snf το πρωί με τα superblast,μετά απο δύο long δεν είμαι φουλ ικανοποιημένος ναι μεν άνετο πάτημα ξεκούραστο αλλα αρκετα νοχελικο,σε σχέση με το βαρύτερο παπουτσι πάτημα του prime x αλλα με καλύτερο ριμπάουντ με τις πλάκες ποθο υα επέλεξες στο μαραθώνιο ολυμπιας που σκέφτομαι, σε ευχαριστώ φίλε Νίκο
5 Ιουλίου 2026 στις 19:50 #137351chrisbr
ΣυμμετέχωνTo red hare 9 ultra θα το εβαζες ως κατηγορια πιο κοντα στα high stack max cushion τυπου bondi, magmax, nimbus κτλ ή πιο κοντα σε long run shoes τυπου superblast, neo vista 2 κτλ?
5 Ιουλίου 2026 στις 22:52 #137352
Nikos PilikasΣυντονιστής@koug Άλλον είδες Γιάννη, εκεί ήμουν αλλά όχι με SB.
Στο ΜΡ που μου έχεις πει (αν δεν θυμάμαι λάθος), εγώ θεωρώ καταλληλότερο το SB3. Αν όμως εσύ προτιμάς το ΡΧ, αυτό είναι που μετράει.
@tirogalian Τα τρία πρώτα που αναφέρεις είναι απλά ψηλόσολα. Σε απόδοση σόλας δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το Li-Ning.
Οπότε ναι, με τα δεύτερα θα τα συγκρίνεις.13 Ιουλίου 2026 στις 14:08 #137391
Nikos PilikasΣυντονιστής@thomast και τα δύο πάνε εκεί. Πιο προπονητικό το 1080, μαλακό και με βάθος, πιο σβέλτο και ελαφρύ το άλλο.
καλημέρα, Νίκο μία ερώτηση rebel v5 ή 1080 v15 για καθημερινή προπόνηση στο 5:30 Ευχαριστώ
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 εβδομάδες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.
