Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 5

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 5

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Επίσης, έχω την εντύπωση ότι στους πρώτους χρωματισμους του Zone 2 (λευκό/κόκκινο, λευκό/μαύρο/ λευκό splatter) ο αφρός είναι λίγο πιο μαλακός από τους μεταγενέστερους.

mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos σ’ευχαριστώ Νίκο.
    Έχοντας διαβάσει κάμποσα reviews και για τα 3 προς το Anta κλίνω κι εγώ. Από ποιό σάιτ το παρήγγειλες?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Εσύ πάρ’ τα από Joom, Μιχάλη.

mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos οκ θα το τσεκάρω!!

Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να προτείνετε κάποιο trail running παπούτσι από τις κινέζικες μάρκες; Κάτοχος του lining challenger και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ πολύ!

Panagiotis Vasiliou
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους,
    Σκοπεύω να τρέξω τον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης με στόχο ρυθμό περίπου 5:40/χλμ και ψάχνω το παπούτσι του αγώνα.
    Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ:
    * Mizuno Neo Zen για easy runs
    * Puma Velocity Nitro 4 για τα γρήγορα/tempo (εξαιρετικό παπούτσι)
    * Mizuno Neo Vista 2 για τα μεγάλα κυριακάτικα long runs
    Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τα τρία, ειδικά με το Puma.
    Σκέφτομαι για αγωνιστικό παπούτσι το ASICS Superblast 3 ή το Megablast, αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις από όλες τις εταιρείες.
    Με δεδομένο τον στόχο μου (μαραθώνιος ~5:40/χλμ), τι θα προτείνατε για race day; Υπάρχει κάποιο μοντέλο που θεωρείτε καλύτερη επιλογή;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panagiotis_vasiliou Ίσως η καλύτερη επιλογή το SB3. Το ΜΒ θέλει ρυθμό για να αποδώσει.

mikeb
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και πάλι.

@echetlos
    Νίκο στο Αnta zone 2 από sizing πως είναι? Έχω διαβάσει ότι είναι ελαφρώς μικρότερο, ισχύει?
    Ρωτάω γιατί βλέπω το 43 και 44 να δίνονται πολύ κοντά σε εκατοστά.
    Συνήθως είμαι στο US9.5/UK8.5-9/EU43-43.5 αναλόγως την εταιρία.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Στο κανονικό μου νούμερο το πήρα και είναι απολύτως εντάξει.
    Στο δικό μου US και EU συμπίπτουν, δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει σε όλα τα μεγέθη.

mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos Στο Runrepeat στη μέτρηση του εσωτερικού μήκους στο sample size US9 ήταν σχεδόν μισό εκατοστό μικρότερο απο το μ.ο. οπότε με βλέπω προς το 44 καλού κακού. Γιατί να παίξει αλλαγή από Κίνα δύσκολο.

Επισκόπηση 10 δημοσιεύσεων - 16 έως 25 (από 25 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.