Εδω και 14 μηνες περιπου ζω την απολυτη παρανοια με τους ορθοπεδικους.
πριν 14 μηνες εκει που ετρεχα ξαφνικα με ποναει η πελματιαια ταυτοχρονα και στα 2 ποδια.Διαγνωση ηπια πελματιαια..ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειχα τα ΚΛΑΣΙΚΑ συμπτωματα πελματιαιας οπως πονο το πρωι η μετα απο ξεκουραση κ.τ.λ
περνανε 2 μηνες εκει που πατουσα τη πελματιαια καθολου πονος αλλα εγω ολη μερα ενιωθα πονο στη πατουσα,καψιμο., και τρεξιμο ενω δοκιμαζα σταματουσα στο 2 χιλ γιατι δεν μπορουσα…
αυτο που θελω να πω για να μη ζαλιζω ειναι οτι 2 μαγνητικες που εβγαλα σε 14 μηνες δειχνουν ακριβως το ιδιο…ενα πολυ μικρο οιδημα 1χιλ στη πελματιαια απονευρωση που οπως ειπαν οι γιατροι στην αρχη δεν ειναι τιποτα …απλα στη μαγνητικη αυτος που τη κανει οτι βλεπει πολλες φορες το γραφει και σαν οιδημα..
ομως το παραξενο ειναι οτι αφου δεν βρισκουν τι εχω ο τελευταιος γιατρος μου ειπε δεν κανεις και κρουστικο υπερηχο στην απονευρωση μηπως φταιει τελικα?ΤΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΛΜΑΤΙΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ τωρα να κανω κρουστικο?για πειραματα με εχετε?
Να πω οτι πριν το τραυματισμο μου ειχα ταλαιπωρηθει αρκετα απο 2 κηλες στη μεση οπου χτυπουσανε στην αριστερη γαμπα ακριβως εδω που με χτυπαει το ιδιο πελμα…Βεβαια εκανα ηλεκτρομυογραφημα για ριζιτιδα και νευρα ποδιου ολα καθαρα…
αυτο που θελω να μου πειτε ειναι τι συμτωματα ειχατε εσεις στη πελματιαια απονευρωση οταν ειχατε!!!
εχω αρχισει 4 τρεξιματα…συνεχομονος πονος σε ολη τη διαρκεια του τρεξιματος.μετα το τρεξιμο ψιλοκαιει το πελμα.οχι πολυ πονο..την αλλη μερα ομως οταν βαζω τα παπουτσια και μετα απο λιγη ωρα ξανα ο πονος συνεχης οπως 14 μηνες τωρα και μαλιστα πονο στη γαμπα και πολλες φορες στα δαχτυλα ποδιου…
Nα τονισω οτι τρεχω με πατους μετα απο πελματογραφημα 8 μηνες τωρα.
ευχαριστω
ευχαριστω