Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Non-plated LR προπονητικο παπουτσι

Non-plated LR προπονητικο παπουτσι

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kostas
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε ολους.
    Ψαχνω ενα προπονητικό παπούτσι χωρίς πλακα για κάποια LR (προπόνηση για μαραθώνιο, 20-30κ και ρυθμοί απο 5.20 εως κομμάτια σε 4.50). Στη προηγουμένη προετοιμασία είχα τα NB SC Trainer 2 και τα Brooks Glycerin 20. Τώρα τα Brooks πλησιάζουν τα 1000κ και δεν είμαι σίγουρος οτι τα 21 είναι το ιδιο καλα. Επίσης εχω στενό πόδι και άργησα να συνηθίσω το ποσο φαρδύ είναι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ΝΒ αλλά θέλω ένα προπονητικό χωρίς πλακα για να δουλεύει λίγο το πόδι. Μου αρέσει το softness του Glycerin και δεν θέλω να το χάσω (και το Ghost 15 μου είχε φανεί πολύ firm) αλλά θέλω το feeling/responsiveness που έχουν τα Non-plated μοντέλα.

Ειμαι 1.75 και 65kg με ογκο προπόνησης 70-90 km/week.

Εναλλάσσω στις προπονήσεις On cloudsurfer για easy/recovery runs, Hyperion Max και Tempo για διαλειματικες, Boston 12 για tempo και καποια easy runs ενώ αγωνιστικά εχω το Mizuno Wave Rebellion Pro.

Εχω υπόψιν να δοκιμάσω τα NB Rebel, 1080v13 και ίσως τα Mizuno Ride και Sky αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.
    Ευχαριστώ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@navalarc Καλησπέρα, Κώστα.
    Αν θες πολύ μαλακό πάτημα, 1080 ν13. Και θα ταιριάζει και στο στενό σου πόδι. Επίσης και το Invinsible.
    To Triumph είναι πιο ισορροπημένο σαν softness. Δεν ξέρω τώρα που θα βγει το ν22 με Peba. Και το Novablast 4 πολύ καλό για τέτοια τρεξίματα. Όλα αυτά είναι πιο μαλακά από το Glycerin, του οποίου η επομένη έκδοση θα έχει την ίδια σόλα αλλά με 2 επιπλέον χιλιοστά.
    Το Rebel είναι μαλακό αλλά τερματίζει μπροστά.
    Αν πάλι θες παπούτσι για LRs με ρυθμό, Superblast.

Kostas
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολυ Νικο, εχω κάνει 1500χλμ με δυο Invinsible όταν ήμουν πιο αρχάριος. Δεν θέλω τόσο softness πια. Θα δοκιμάσω Novablast/Superblast.
    Για τα Mizuno Wave και Sky τι λες? Μοιάζουν στο Ghost?
    Νομίζω οτι δεν θέλω πιο μαλακά απο Glycerin, κατι εκεί κοντά. (θα παρουσιάσεις το 21?)
    Ξεχασα να πω οτι ειμαι heel striker!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 7 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από Kostas.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

To Invincible 3 είναι πλέον πιο κοντρολαρισμένο.
    Δεν έχω καθόλου άποψη για τα Mizuno. Δεν την παρακολουθώ γενικότερα την εταιρεία.
    Το G20 δεν είναι αντικειμενικά μαλακό, πάντως. Οπότε για δες Triumph, Ride 17 και Vomero 17.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.