Puma Deviate Nitro Elite 2

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Συντάκτης
    boyscout
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας,
    Πωλούνται τα παρακάτω παπούτσια:
    Μοντέλο: Puma Deviate Nitro Elite 2, νo: 47/UK12/US13/CM31( είναι λίγο μακρουλά…), χρώμα: Fire Orchid-Ultra Blue-PUMA White
    Τα παπούτσια αγοράστηκαν από το επίσημο site της puma και συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά. Είναι ολοκαίνουργια, στο κουτί τους, καθώς τα παρέλαβα μόλις σήμερα το μεσημέρι. Δεν έχουν κάνει ούτε μέτρο! Δεν τα δοκίμασα καν, για τον εξής λόγο: Παραπλανημένος από τη φωτογραφία στο site της puma, νόμισα ότι ήταν γαλάζιου χρώματος, ενώ –προς μεγάλη μου έκπληξη- το ένα είναι γαλάζιο και το άλλο κόκκινο. Στην αρχή νόμισα ότι πρόκειται για λάθος, αλλά αποδείχθηκε ότι εγώ δεν είχα προσέξει την περιγραφή. Επειδή είμαι αρκετά παππούς για τέτοιες χρωματικές «ακροβασίες», δεν επιθυμώ να τα κρατήσω. Η τιμή τους τώρα στο site είναι 210 €, αλλά πωλούνται στην τιμή των 125 € (μιας και σε αυτήν την τιμή τα αγόρασα κι εγώ, με έκπτωση 40%).
    Επικοινωνία στο mail μου: chrskr@hotmail.gr (Μένω στο Ηράκλειο Αττικής)
    Μπορείτε να τα δείτε στο site της puma στον παρακάτω σύνδεσμο: href=”https://eu.puma.com/gr/en/pd/deviate-nitro-elite-2-mens-running-shoes/377786.html”>

• Το θέμα τροποποιήθηκε 2 έτη, 5 μήνες πριν από τον/ην boyscout.
Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.