Ντετέκτιβ αγώνων

• Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη Kostão.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Λοιπόν, υπάρχει στις ΗΠΑ το marathoninvestigation.com, ένα site που ως σκοπό έχει να ανακαλύπτει περιπτώσεις δρομέων οι οποίοι “έκλεψαν” στον αγώνα. Αναλύει αποτελέσματα, διασταυρώνει στοιχεία με συμμετέχοντες και διοργανωτές, ψάχνει φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο βοηθάει να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
    Διαβάστε την τελευταία περίπτωση που ασχολήθηκε:
    http://www.marathoninvestigation.com/2017/02/runner-disqualified-after-claiming-2nd.html?spref=fb&m=1

Kostão
    Συμμετέχων

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όταν υπάρχει κίνητρο, είτε οικονομικό είτε για δόξα, κάποιοι μπορεί να υποκύψουν στον πειρασμό και να κλέψουν, άρα οι πρώτες θέσεις χρειάζονται οπωσδήποτε έρευνα από τους διοργανωτές, όπως και χρόνοι που σε προκρίνουν σε αγώνες όπως στο Boston ή το NYC.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Είχα διαβάσει ότι ειδικά για τη Βοστόνη οι διοργανωτές το ψάχνουν καλά λόγω της περιορισμένης δυνατότητας συμμετοχής. Τώρα για Νέα Υόρκη δε ξέρω, εκεί δεν είναι πιο εύκολο να συμμετάσχεις; Με ακριβή πολύ εγγραφή βέβαια γύρω στα $330.

Kostão
    Συμμετέχων

Απ’όσο το έψαξα, η Νέα Υόρκη έχει πάνω από 15 λεπτά χαμηλότερο όριο από τη Βοστόνη, παράδειγμα για την ηλικία 40-45 που είμαι εγώ είναι 2:58 σε σχέση με το 3:15 της Βοστόνης.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.