Δραστηριότητα

 • Ο/η lenin67 έγραψε μια ενημέρωση πριν από 1 έτος, 8 μήνες

  Για κάποιο λόγο βρίσκω από χθες μειωμένες τιμές στα Garmin και ειδικά στο vivoactive 3, που το παίρνεις με 144 ευρώ ή 170 ευρώ το μαύρο που μου αρέσει και πιο πολύ. Καταλαβαίνω ότι είναι μοντέλο του 17, ότι έχει βγεί ήδη το vivoactive 4, το forerunner 45 κ.λ.π., αλλά το vivoactive 3 to είχα στα υπ’ όψιν για καιρό… Να το τολμήσω, ή έχει κανείς καμιά συμβουλή ?

  • Από εχθές τρέχει προωθητική ενέργεια σε όλα τα garmin με – 15%.

  • Για δύο λόγους δε θα στο πρότεινα.
   1) μικρό μέγεθος, σε ανδρικό καρπό μοιάζει μικρό πολύ
   2) Μικρή μπαταρία.
   Κατα τα άλλα, πρόκειται για ένα μικρό “εργαλείο” αξιόπιστο σε ακρίβεια όπως τα πιο ακριβά μοντέλα. Το έχει η κοπέλα μου, το ειχα ψάξει πολύ πριν της το πάρω και επειδή οταν πηρα το δικό μου Forerunner 935 είχα πορωθει και τα εψαχνα όλα μεχρι αηδίας! Εχοντας δοκιμάσει και τα δύο αυτά, σου λέω ότι σε ακρίβεια δεν υστερεί καθόλου το Vivoact3 από το κατά πολύ ακριβότερο FR935 όμως κάθε 2-3 μέρες θέλει τη φορτισούλα του. Με καθημερινή χρήση αθλητικών δραστηριοτήτων θα χρειάζεται φόρτιση καθε 2 μέρες max.
   Τωρα, αλλοι παράγοντες όπως η χαμηλής ανάλυσης οθόνη, δεν είναι σημαντικοί. Το ρολόι είναι πολύ καλό, αξίζει τα χρήματα του απλά θεωρώ πως μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο, καθώς σήμερα έχουν βγει κι άλλα μοντέλα σε αυτές τις τιμές που ψάχνεις μέχρι 170e.

   Πχ https://www.skroutz.gr/s/20786296/Huawei-Watch-GT-2-Sport-Edition-46mm-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html