Δραστηριότητα

  • Ο/η Kostão έγραψε μια ενημέρωση πριν από 2 έτη, 5 μήνες

    Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας, αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία από διοργάνωση αγώνων κυρίως με τα διαδικαστικά. Η ερώτηση είναι η εξής, όταν διοργανώνεται ένας αγώνας δρόμου με δυο ή περισσότερες διαφορετικές αποστάσεις και έχει αποφασιστεί η εκκίνηση να γίνει με διαφορά κάποιων λεπτών μεταξύ τους, γίνεται κάποιος προγραμματισμός των Bib ώστε αυτά του πρώτου αγώνα είναι ενεργά μόνο λίγα λεπτά μετά την εκκίνηση του πρώτου αγώνα και μετά είναι άκυρα; Δηλαδή, πόσο πολύ να αργήσει κάποιος στην εκκίνηση για να χρονομετρηθεί;

    • Καλημέρα. Από ότι εχω παρατηρήσει σε εκκινήσεις όλη τη δουλεία δεν την κάνει το ΒΙΒ (σαν συσκευή) αλλά το λογισμικό που καταγράφει τα σήματά τους. Δηλαδή τα ΒΙΒ δίνουν καταγραφή ακόμα και στην προθέρμανση όταν περνάς πάνω από τον τάπητα. Απλά στην εκκίνηση ο χρονομέτρης κάνει reset τις καταγραφές και αναμένει τις νέες. Το λογισμικό ξέρει (από την starting list) το κάθε ΒΙΒ σε ποιό Block ή αγώνα αντιστοιχεί, όποτε κατατάσει την καταγραφή στο αντίστοιχο Block ή αγώνα. Καλύτερα να ρωτήσεις κατευθείαν την εταιρεία που θα κάνει την χρονομέτρηση (2-3 είναι όλες κι όλες) για το άν αυτό που έχεις στο μυαλό σου θα τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

    • Ευχαριστώ. Και εγώ έτσι το φανταζόμουν. Επικοινώνησα με τη διοργάνωση και μου είπαν ότι αν δεν ξεκινήσω μαζί με τους δρομείς του πρώτου αγώνα ( που θα είμαι γραμμένος) και περιμένω να φύγω με τους δεύτερους, θα με ακυρώσουν, και προτείνουν αν θέλω να ξεκινήσω για να γράψει το τσιπάκι και μετά να περιμένω τη γυναίκα μου κάπου στη διαδρομή. Απλά σκέφτηκα μήπως το είπαν χωρίς να το ψάξουν πολύ και να μην ακυρωθώ έτσι εύκολα.