Αρχική / Επικαιρότητα / ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

fatigue-resistance-460

Αγαπητοί φίλοι σας γνωστοποιούμε ότι ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ θα διοργανώσει στον αμφιθεατρικό χώρο του Δημαρχείου Περιστερίου το Σάββατο 28/1/2017 και ώρες 11.00-14.00 ένα σπουδαίο όσο και επίκαιρο αθλητιατρικό συνέδριο λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των αθλητών για γνώση και πρόληψη μετά τα συνεχή δυστυχώς δυσάρεστα γεγονότα θανάτων αθλητών .
Θα μιλήσουν διακεκριμένοι ιατροί όπως ο Βενετούλης Δρόσος πνευμονολόγος διευθυντής ΜΕΘ Τζανείου νοσοκομείου, Μπατζόγλου Ευάγγελος ειδ καρδιολόγος Διευθυντής νοσοκομείου Μετροπόλιταν, Κοτιλέας Παναγιώτης αρχίατρος Ελληνικού στρατού, Γράβος Αθανάσιος ειδικός καρδιολόγος.
Παρακαλούμε για την δική σας ενεργή συμμετοχή και ελπίζουμε στη παρουσία σας για την καλύτερη ενημέρωση σας.

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

1 Σχόλιο

  1. Νομίζω ότι είτε από αμέλεια είτε από το ότι δεν δίνουμε τη πρέπουσα σημασία είτε για οικονομικούς λόγους, αρκετοί από μας ή έστω κάποιοι , δεν κοιτάζουμε το θέμα υγείας ως πρέπει.
    Ενώ ψάχνουμε για εξοπλισμούς, δίνουμε χρήματα στο ένα παπούτσι, στο άλλο ρολόι, στην τεχνική κάλτσα, στην αναπνέουσα μπλούζα, αμελούμε μάλλον τον πιο σημαντικό οπλισμό μας που είναι ο ίδιος ο οργανισμός και δεν φροντίζουμε ανάλογα την υγεία του και τη καλή λειτουργία αυτού.

    Θα πρότεινα λοιπόν να ανοίξουμε ένα θέμα με τίτλο (πχ “Είμαι δρομέας και δεν έκανα ακόμα check up”) όπου ομολογώντας (όσοι είναι από μας ) ότι έχουμε καιρό να κάνουμε check up , οι υπόλοιποι συντρέχτες να πιέζουν και να ενθαρρύνουν ώστε να ολοκληρώνεται και ο έλεγχος υγείας από τους πιο “αμελείς” .

    Θα μου πείτε βέβαια “σιγά μην κάνω και δήλωση μετανοίας, ή δήλωση φρονημάτων “. Δίκαιο θα έχετε, αλλά αν έστω και ΕΝΑΣ ενθαρρυνθεί από τους άλλους και του δοθεί η ώθηση να κάνει ένα τεστ υγείας ίσως σώσουμε και μια ζωή.

Αφήστε μια απάντηση