Αρχική / Επικαιρότητα / Απολαύστε την εξαιρετική εφαρμογή του 34ου ΑΜΑ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα

Απολαύστε την εξαιρετική εφαρμογή του 34ου ΑΜΑ

mylaps_app_a

Η τεχνολογία στη διάθεση του Μαραθωνίου και των δρομέων. Μια εντυπωσιακή εφαρμογή κατασκευάστηκε για τον 34ο ΑΜΑ ικανή να μεταφέρει τον παλμό του αγώνα σε όλους όσοι τον παρακολουθούν από μακριά, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σε εκείνους που τρέχουν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν την σχετική εφαρμογή «Athens Marathon. The Authentic powered by MyLaps», η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να διατηρούν επαφή με τους φίλους τους και να βλέπουν την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ταυτόχρονα έως και 25 δρομείς λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και συγκεκριμένα στον μαραθώνιο στα 5 – 10 – 15 – 21,1 – 25 – 30 – 35 – 40 χλμ., στα 10 χλμ. στα 1,1 – 5 και 5,8 χλμ. όπου είναι η αναστροφή και στα 5 χλμ. στο 1 και 3 χλμ. αλλά και των 15 αθλητών που προπορεύονται σε κάθε αγώνα.

Όσοι τρέξουν στον ΑΜΑ εκτός από τα παραπάνω θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά τον τερματισμό να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ.

ΠΗΓΗ: ΣΕΓΑΣ

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση