Αξιοπιστία ρολογιών Garmin

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    geomaz
    Συμμετέχων

Μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση ότι 3 γνωστοί μου που έχουν Fenix 6, τα ρολόγια τους βγήκαν off ( τα 2 εντός εγγυησης, οπότε και αντικαταστάθηκαν με καινούργια) και ότι επισης το δικό μου 935 όπως και ενός φίλου το 945 έκαψε πλακετα στην 4τραετια εμένα και 3 ετια εκείνου( σε αυτές τις περιπτώσεις δεν παρεχουν επισκευή αλλά αντικατάσταση με “ανακατασκευασμένο” στην τιμή των 150 και 3 μήνες εγγύηση) .
    Επειδή το θέμα προσωπικα με έχει προβληματισει ( δεν μιλάμε για οικονομικά ρολόγια, αλλά για τα πλεον ακριβά της συγκεκριμένης εταιρείας) θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε παρομοιες εμπειρίες ή έτυχε στον δικό μου μικρό κυκλο αυτή η “επιτυχία”.

longrunnidis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα! Από Garmin είχα το instinct που κράτησε 4.5 χρόνια και τώρα το forerunner 45 για 4 μήνες. Στο ενδιάμεσο είχα πάρει xiomi amazfit trex που κράτησε 2.5 χρόνια. Δε θα ξαναεδινα πολλά χρήματα για garmin εκτός κι αν έπαιζε καμία καλή προσφορά

Blackdog
    Συμμετέχων

Αρχικά να πούμε ότι εάν πάθει κάτι εντός εγγύησης η garmin στο αλλάζει με “καινούργιο”, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αυτά που επισκευάζονται από παλαιότερα που γύρισαν πίσω λόγω βλάβης. Επίσης η διαδικασία καθυστερεί πάρα πολύ! 2 μήνες+ Εμένα fenix 6pro S χάλασε εντός εγγύσης ο αισθητήρας αλτιμέτρου/βαρόμετρου. Η αξιοπιστία της πλέον καμια σχέση με τα παλιά. Πήγα σε coros και ηρέμησα.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Από τα ρολόγια 620 και 935 δέν έχω κανένα παράπονο.
    Ακόμα με το 935 τρέχω, 6 χρόνια (από το 2017) εντατική χρήση σε τρέξιμο μόνο (ελάχιστα μπαίνει σε θάλασσα, κάθε Αύγουστο), και δεν έχει βγάλει το παραμικρό.
    Η εμπειρία μου βέβαια έχει να κάνει με ρολόγια 6 χρόνια πίσω, δεν ξέρω αν χάλασε η ποιότητα από τότε.

Εκεί που είχα θέμα ήταν με τις ζώνες HRM Run, που σε λιγότερο από 1 χρόνο χάλαγαν.
    Στην pro plus (που δεν έχω) έβαλαν tool-free battery door, υποψιάστηκα ότι είχαν θέμα στεγάνωσης με το παλιό σύστημα, οπότε στην τελευταία HRM Pro (όχι Plus) πρόσεξα πάρα πολύ όταν άλλαξα μπαταρία, και έχει περάσει τον 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα.

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

Και εγω το 230 το εχω απο το 2015. Δεν εχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και η μπαταρία πλέον κρατάει καμιά εβδομάδα.
    Το πλένω μετά απο κάθε προπόνηση

GreTsi31
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ είχα από το ‘19 το Fenix 6x μέχρι το και φέτος το καλοκαίρι που το έδωσα και πήρα το 965. Και με τα δυο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ούτε από ιδρώτα λόγω τρεξίματος και αλμύρας τα καλοκαίρια.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.