Καλημέρα σε όλους.
μάλλον ήρθε η ώρα να ακολουθήσω και εγώ τη συμβουλή του Νίκου. Να πάρω δηλαδή neutral παπούτσια και να ξεφύγω από τα stability.
Ξεκινώντας το τρέξιμο στα 39 μου, πριν 3 χρόνια δηλαδή, με βάρος πάνω από 103 κιλά (1.84 ύψος) και με τραυματική 1η εμπειρία τα Mizuno wave rider 17, ήταν μάλλον μονόδρομος να πάω σε stability shoes.
Aφού πέρασα το Γενάρη του 15 από το παλιό καλό μαγαζί στην Καλλιθέα και εφοδιάστηκα με τα Brooks Transcend και αφού κόλλησα με το άθλημα και το μικρόβιο του μαραθωνίου έχω αγοράσει με τη σειρά Κayano 21 (X2 αφού το 1ο ζευγάρι έβγαλε την προετοιμασία ΑΜΑ και παροπλίστηκε), Αdidas Sequence 7, Nike Odyssey & NB 870V4.
Aυτή τη στιγμή, με 20 κιλά λιγότερα, τρέχω με όλα με την εξής λογική
Κayano (850km) – recovery τρεξίματα
Sequence (790km) -all around
Brooks(950km) – σε μικρά τρεξίματα για να μην καταπονώ τα υπόλοιπα!
Odyssey(610km) – Tempo & long runs
NB(440km) -Tempo
Επειδή τα Brooks με αποχαιρετούν και πλησιάζουν και τα υπόλοιπα σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις και να πάρω ένα ζευγάρι.
Θεωρείτε ότι τα Ride 9, στα 70,00€ είναι καλή περίπτωση; Προτείνετε κάτι άλλο;
Εννοείται ότι θα τα δοκιμάσω αφού δεν έχω καν φορέσει ποτέ αυτή τη μάρκα αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Το σκεπτικό είναι να δοκιμάσω κάτι πιο neutral & responsive και να περάσουν τα Odyssey σαν recovery αφού έχουν επαρκές cushioning.
συγγνώμη για την έκθεση…