Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021

• Αυτό το θέμα έχει 106 απαντήσεις, 41 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 10 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 107 συνολικά)
  • Συντάκτης
    kalomaraki
    Συμμετέχων

Για πρώτη συμμετοχή, και λίγα ρωτάς! Εγώ ρώταγα ακόμα και για τις τουαλέτες!
    Το πούλμαν μη το σκέφτεσαι σαν ταλαιπωρία, είναι ας πούμε η εισαγωγή και ειναι και αγχολυτικό.
    Τα πράγματά σου τα βρίσκεις πολύ εύκολα με τον ίδιο τρόπο που τα δίνεις, βάση αριθμού. Απλώς έχει λίγο περπάτημα που όμως καλό μας κάνει.
    Και μια συμβουλή, αφού σκέφτεσαι να πάρεις αλλαξιά μαζί σου, πάρε μαζί σου και κάποια σαγιονάρα ή ότι άλλο νομίζεις ώστε να μπορείς να βγάλεις και τα αθλητικά σου.

Echetlos
    Συντονιστής

Χαχαχα… αυτό ακριβώς!

Για πρώτη συμμετοχή, και λίγα ρωτάς!

Echetlos
    Συντονιστής

@hadabis Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η οργάνωση του ΑΜΑ είναι εδώ και πολλά χρόνια υποδειγματική. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μαραθωνίους του εξωτερικού.
    Λογικό να έχεις τα “άγχη” του πρωτάρη, θα δεις όμως πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το παραμικρό.

Η Μαρία έχει δίκιο. Το πούλμαν είναι ένα ωραίο κομμάτι του “τελετουργικού”, μην το αποφύγεις.
    Παλαιότερα, με τα μπουζούκια και τα clubs σε κανονικό mode, ξεκινούσες χαράματα για Συγγρού ή Σύνταγμα, ενώ έβλεπες τους ξενύχτηδες να επιστρέφουν σπίτι τους. Σουρεάλ!
    Τώρα το ποιος ήταν ο φυσιολογικός, είναι άλλη κουβέντα…

than
    Συμμετέχων

Τώρα το ποιος ήταν ο φυσιολογικός, είναι άλλη κουβέντα…

😂😂😂

giannis d
    Συμμετέχων

ποσοι πληρωσαν διπλη τη συμμετοχη φετος με της αλχημειες τους …

manblaz
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας. Δεύτερη συμμετοχή φέτος μετά την παρθενική του 18 (3:59:00). Φέτος στόχος το 3:25-3:30 αν όλα πάνε καλά και βοηθήσει ο καιρός. Καλή επιτυχία σε όλους.

Ksaraf
    Συμμετέχων

Πρώτη συμμετοχή και για μένα φέτος!

Ελπίζω στη συννεφιά!

Μοναδικός στόχος ο τερματισμός!

Kimonas
    Συμμετέχων

Καλησπέρα

Πρώτη συμμετοχή και για εμένα με στόχο τον τερματισμό χωρίς τραυματισμό και να χαρώ την διαδρομή

Καθηγητής
    Συμμετέχων

καλημερα και καλό μήνα, θα τρέξω κι εγώ το 10άρι, περιμένω λεπτομέρειες σχετικά με το σε ποια σειρα κτλ μεσω ηλεκτρονικης επιστολής. θα ανταμώσουμε καμιά ώρα πριν να γνωριστούμε κάπου?

maiko
    Συμμετέχων

Καλησπέρα 2ος μαραθώνιος στην Αθήνα και για μενα καλό αγώνα σε όλους με υγεία στο τερματισμό για όλους τα υπόλοιπα θα τα βρούμε και θα τα σχολιάσουμε μετά…

Kimonas
    Συμμετέχων

Μία ωραία ιδέα και από πολύ καλό διοργανωτή

Ο δρόμος με τους υδατάνθρακες

“Πιστοί στην παράδοση, με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, επιστρέφουμε στο καθιερωμένο «πάρτι με μακαρόνια» στο σπίτι της «σχεδίας».Πιστοί στην παράδοση, με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, επιστρέφουμε στο καθιερωμένο «πάρτι με μακαρόνια» στο σπίτι της «σχεδίας».

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του τρεξίματος και του αθλητισμού περιμένουν εδώ και δύο χρόνια έφτασε: ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, μαζί με τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, επανέρχεται φέτος μετά την περσινή απουσία λόγω της πανδημίας και όσοι αρέσκονται στο τρέξιμο ανυπομονούν να σταθούν και πάλι μπροστά στη γραμμή εκκίνησης.

Όπως είναι φυσικό, το ελληνικό περιοδικό δρόμου και η καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Τρεις μέρες πριν από την εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου (Κυριακή 14 Νοεμβρίου), διοργανώνουμε το δικό μας «πάρτι με μακαρόνια», την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο σπίτι της «σχεδίας».

Το κόστος συμμετοχής στο πάστα πάρτι είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει μακαρονάδα, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά, ενώ θα υπάρχει και ειδική έκπτωση 20% σε όλα τα κοκτέιλ. Όπως κάθε χρονιά, η βραδιά θα περιλαμβάνει πολύ καλή παρέα, με καλεσμένους έκπληξη. Κοντά μας θα είναι για να μοιραστεί τις δικές του εμπειρίες ο τυφλός δρομέας και αθλητής κολύμβησης Χρήστος Κορομηλάς, ο οποίος έχει κατακτήσει παγκόσμια πρωταθλήματα και συμμετέχει, επίσης, σε αγώνες τρίαθλου και Μαραθωνίου. «Τις εικόνες που δεν βλέπουν τα μάτια μου τις ζωγραφίζουν στο μυαλό μου τα βήματα μου όταν τρέχω, οι ποδιές μου όταν κάνω ποδήλατο και οι χεριές μου όταν κολυμπώ», μοιράστηκε μαζί μας ο κ. Κορομηλάς.”

Echetlos
    Συντονιστής
    Ksaraf
    Συμμετέχων

Παιδιά σαν πρωτάρης που είμαι να ρωτήσω για την διατροφή, μιας και είναι τελευταία εβδομάδα.

Τα χλμ έχουν πέσει και ο κίνδυνος να αυξηθούν τα κιλά είναι μεγάλος.

Τι καλό προτείνεται εκτός μακαρόνια ?

Echetlos
    Συντονιστής

@ksaraf Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσεις υδατάνθρακες πριν την Πέμπτη.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

καλημέρα
    θα συμμετάσχω και εγώ για πρώτη φορά στη διοργανωση (δειλα δειλα θα ελεγα) στα 10χλμ.
    Πριν 3-4 χρονια ξεκίνησα ξανά τον αθλητισμό, με ενα απλο περπάτημα…εγιναν ωρες περπατημα, χιλιομετρα περπάτημα, και πλεον τρέξιμο και προπονήσεις.
    Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναβρήκα τη χαρά της αθλησης !
    Το Σαββατο θέλω να τερματίσω και πάνω απο όλα να το χαρώ!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 107 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.