Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Γέρασα και νομίζω οτι φοράω τσόκαρα

Γέρασα και νομίζω οτι φοράω τσόκαρα

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dsi81
    Συμμετέχων

Ψάχνοντας παπούτσι για intervals σε στιβο ,αυτη τη στιγμή τρέχω με τα speed3 ,οπου η αίσθηση ειναι λες και μέσα στον αφρό μεταφέρω κρέμα ξυρίσματος,ανύπαρκτη πρόσφυση,μηδαμινή επιστροφή,δε μπορώ να αυξομειώσω ρυθμούς,δε μπορώ να στρίψω και γενικά δε μου δίνει τίποτα το παπούτσι αυτο.
    Το δεύτερο παπούτσι που χρησιμοποιώ ειναι το boston 12 το οποιο ειναι ελάχιστα καλύτερο απο το σοκονι.Αλλα ουτε αυτο με αφήνει να ανεβάσω ρυθμό απότομα,εχει ελάχιστη επιστροφή,αλλα στρίβει καλα.
    Η προπόνηση ειναι παντα 4 χιλιόμετρα.Ειτε 400μ*10,1000μ*4,800μ*5 και μια φορά τη βδομάδα ολόκληρο τεσσάρι.
    Ποιο παπούτσι να παρω να βρω την υγειά μου μετα τα vp next1 ????

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dsi81 Επειδή οι προπονήσεις σου είναι μικρές και υποθέτω και με μεγάλο διάλειμμα, δες το Takumi Sen.

dsi81
    Συμμετέχων

κοιτα στο 400αρι κανω 1 λεπτο παυση,στο 800αρι 2 λεπτα και στο 1000αρι 3 λεπτα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dsi81 Ναι, Takumi.

p.m.
    Συμμετέχων

Επιβεβαιωνω κι εγω για το takumi. Απιστευτη εκρηκτικοτητα, πολυ δυνατο και γρηγορο παπουτσι !

dsi81
    Συμμετέχων

αν ειναι τοσο εκρηκτικό τοτε να το φορέσω και αυτο,απλα το φοβάμαι το adidas μετα την εμπειρία με τα boston12.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dsi81 Στο πόσο κάνεις τα 400άρια;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 6 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από Nikos Pilikas.
    dsi81
    Συμμετέχων

Σε 1:35 κανω το 400αρι μετα ενα λεπτο παυση και παλι το ιδιο.Αν παω πιο γρηγορα πχ 1:25 θα καταστραφει το επομενο sessiοn οποτε εχω επιλεξει αυτο το χρονο για να γινονται και οι δεκα γυροι στον ιδιο χρονο και στην ιδια παυση.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 6 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από dsi81.
    dsi81
    Συμμετέχων

δυστυχως το takumi sen 10 μου εμφανιζει απιστευτο υπερπρηνισμο,σχεδον μπαταρουν τα ποδια προς το εσωτερικο.Οποτε απορριπτεται ως λυση.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dsi81 Δες κάποιο από τα Deviate Nitro 2, Magic Speed, Hyperion Max.
    Πάντως στους ρυθμούς αυτούς, 4:00-4:10, δεν θες οπωσδήποτε ένα πολύ responsive παπούτσι.

dsi81
    Συμμετέχων

Αφου δοκιμασα hyperion elite,hoka mach,kayano,pegasus plus,deviate nitro3,sen 10,rebel 4 τελικα μονο το pro 4 οπου δε βρηκα νουμερο και το magic speed με βολευαν,επομένως έπεσες μεσα, το Σάββατο πηρα τα magic speed.Αύριο θα τα τρέξω καθως εχω κουραστεί απο τα συνεχόμενα τρεξίματα και επέβαλα παύση τριων ημερών.

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.