επανεκίνηση

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Thodoris75
    Συμμετέχων

Εχοντας περάσει τραυματισμό και βάλει μερικά κιλά θα ήθελα ένα παπούτσι που να είναι κάπως διασκεδαστικό και να μου δώσει ενα επιπολέον κίνητρο να βγώ στο δρόμο . (5-10χλμ 3 φορές την εβδομάδα )
    Είμαι ανάμεσα στο novablast 3 και στο saucony shift 3
    δεν έχω προγ εμπειρία ουτε απο Asics ουτε απ το ροκερ των saucony .
    τα φόρεσα και μου ξένισαν και τα δύο …το ένα στο ποσο μαλακό είναι και το άλλο στο πόσο μπροστά σε σπρώχνει προς τη μύτη .
    Τώρα τρέχω με τα brooks Glycerin 19 που είναι οκ σταθερά και προστατευτικά αλλά θέλω κάτι πιο ζωηρό .
    Ποιά είναι η γνώμη σας ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@bouzou Εγώ θα πρότεινα Novablast. Σίγουρα έχει αυτό το “fun to run” που ψάχνεις. Δεύτερη επιλογή το Mach 5.
    Απ’ την άλλη, αν ψάχνεις παπούτσι με έντονο rocker, δες το GlideRide 3. Γενικότερα εξαιρετικό παπούτσι.

Thodoris75
    Συμμετέχων

ευχαριστώ πολύ τα GlideRide 3 δεν τα είχα υπόψιν . Τα Hoka διάβασα το εξαιρετικό review σας και είναι κι αυτά υποψήφια !

Stelios_Ft
    Συμμετέχων

Συμφωνώ για το Novablast 3. Κι εγώ από τραυματισμό είμαι και στην επανένταξη με έχουν βοηθήσει πολύ. Και εννοείται τα κρατάω για τα easy χιλιόμετρα από εδώ και πέρα.

Μετά βέβαια από το review για τα Mach 5, με τρώει το χέρι μου…

Thodoris75
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας ..μετά και απο επιβεβαίωση του φυσικοθεραπευτή που είναι και δρομέας πως είναι συμβατά και με τα ορθωτικά πέλματα που μου έχει φτιάξει καταλήγω στα novablast 3.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.