Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπονητικά εργαλεία & λογισμικό / Εφαρμογές & εργαλεία που χρησιμοποιείτε…

Εφαρμογές & εργαλεία που χρησιμοποιείτε…

Τοποθέτηση ετικέτας: , ,

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dmdimitrak
    Συμμετέχων

Καλώς σας βρίσκω όλους.
    Είμαι ο Δημήτρης. Αρχάριος δρομέας & πληροφορικός.
    Έχω ερώτηση εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε και τι εργαλεία :

π.χ. smartwatch; αισθητήρες/ζώνες; smartphone; strava; runkeeper;

Τσεκάρετε τα δεδομένα σας πιο αναλυτικά σε άλλες εφαρμογές Η/Υ; (cheetah, elevate)
    Χρησιμοποιείτε εφαρμογές δημιουργίας διαδρομών;

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα μας!
    Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο το garmin ρολόι μου (FR255) έχοντας βγάλει εκτός πλέον την ζώνη καρδιακών παλμών του στήθους!
    Απο πλατφόρμες το garmin connect είναι η κύρια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ. Το strava το έχω πιο πολύ για κοινωνικούς σκοπούς και δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω.
    Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει το SportTracks.mobi για να αναλύω καλύτερα τις προπονήσεις μου κυρίως γιατί διαχειριζόταν καλύτερα τις διαλειμματικές (το garmin connect μέχρι τότε αγνοούσε παντελώς ότι ένας δρομέας θέλει να βλέπει συγκεντρωτικά δεδομένα ανά επανάληψη).

naftony
    Συμμετέχων

Καλώς ήρθες Δημήτρη
    Και εγώ χρησιμοποιώ μόνο το garmin ρολόι που έχω χωρίς ζώνη στήθους. Η εφαρμογή garmin connect έχει όλα όσα χρειάζομαι από στατιστικά τρεξίματος. Επιπλέον βρίσκεις σε αυτή ότι διαδρομή θες σε όλο τον κόσμο ή μπορείς να φτιάξεις δική σου και να την περάσεις στο ρολόι. Το strana είναι το facebook των δρομέων, η δωρεάν έκδοση δεν προσφέρει κάτι επιπλέον, η επί πληρωμή δεν ξέρω. Επίσης τσεκάρω και τα δεδομένα μου στη ιστοσελίδα runalyse που τη βρίσκω ενδιαφέρουσα (χρησιμοποιώ επίσης τη δωρεάν έκδοση).
    Υ.Γ. Ηλία @bigblue περαστικά

dmdimitrak
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις @Roberto4Carlos & @naftony !
    Ένα οικονομικό Garmin για το επίπεδο μου είναι στις επόμενες αγορές.

Ως τώρα χρησιμοποιώ Strava & Runkeeper μέσω κινητού.
    Στο Strava το commercial πακέτο δίνει κάποια στοιχεία παραπάνω αλλά δεν θεωρώ πως αξίζει οικονομικά.

Υπάρχει για υπολογιστή (Win,Mac,Linux) μια δωρεάν εφαρμογή, η Elevate (https://thomaschampagne.github.io/elevate/#/landing) που έχει και extension για Google Chrome που δίνει αρκετά αναλυτικά στοιχεία εάν ασχοληθεί κάποιος να εισάγει τα δεδομένα του).

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 5 μήνες πριν από dmdimitrak.
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Μιας και ο @tonykyr ανέφερε το Runalyze που καμιά φορά κοιτάω και εγώ, αναρωτιέμαι πόσοι τελικά κοιτάζουν όλες αυτές τις παραμέτρους που δίνουν τα ρολόγια και οι πλατφόρμες όπως τα TRIMP, TE, CTL, ATL ή ότι άλλο βλέπει κανείς από τα δικά του δεδομένα! Προσωπικά , έχω κάτσει και έχω μελετήσει κάποιες φορές τις διάφορες μετρήσεις και τα διάφορα διαγράμματα και λοιπά, αλλά ποτέ δεν έχω καταλήξει σε συμπεράσματα, ή σε αποφάσεις! Άρα τελικά πέρα από στατιστικούς λόγους τα διάφορα νούμερα μήπως πιο πολύ “φασαρία” δημιουργούν ;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 4 μήνες πριν από Roberto4Carlos.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 4 μήνες πριν από Roberto4Carlos.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.