Μπαταρίες

 • Αυτό το θέμα έχει 3 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη aroulio.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #121022
  Γιώργος Κ
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα.
  Ψάχνω για μπαταρίες ΑΑΑ για φακό κεφαλής. Έχετε διαπιστώσει ποιες αποδίδουν καλύτερα; Ποιες είναι καλύτερες από άποψη ποιότητας – τιμής; Για την επαναφορτιζόμενες eneloop pro έχετε άποψη;
  Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντέχουν για κανένα 8ωρο συνεχόμενης χρήσης. Κάτι φτηνιάρικες από LIDL χάνουν πολύ γρήγορα, το beam που βγάζουν σε φακό 300 lumens είναι μόνο τις πρώτες 1-2 ώρες ικανοποιητικό.

  #121056
  aroulio
  Συμμετέχων

  Στο πρώτο ολονύκτιο μου, είχα μπαταραρίες ικεα που τις άλλαξα στη μέση. Στα 2 επόμενα διάλεγα ότι καλύτερο έβρισκα πχ energizer κλπ. Για 1-2 φορές το χρόνο αξίζει να είσαι σίγουρος. Και φυσικά είχα κι εφεδρικό φακό μαζί για απόλυτη σιγουριά.

  #121070
  Γιώργος Κ
  Συμμετέχων

  @aroulio οι energizers σου έβγαλαν 8ωρο με καλό beam;

  #121078
  aroulio
  Συμμετέχων

  Τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχα δοκιμάσει και τις duracell. Δε θυμάμαι ποιες ήταν καλύτερες και πόσο. Δεν πρέπει να μου είχαν βγάλει όλη τη νύχτα καθώς τέλος Οκτωβρίου ήταν περίπου 12ωρο. Θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο και εξαρτάται και η χρήση που τις θες. Άλλο να κάνεις πχ κάτι ασφάλτινο και με παρέα, έτσι ώστε και να μη χρειάζεσαι εξαιρετικό φωτισμό με δυνατή δέσμη συνέχεια, κι άλλο να τρέχεις μόνος σε trail με φακό που βγάζουν πχ 800 lumens. Υπάρχουν πάντως ακόμα και ακριβούτσικοι φακοί με 2 σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.