Ξένα καταστήματα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 29 συνολικά)
  • Συντάκτης
    geomaz
    Συμμετέχων

Παιδιά χαίρεται! Θα θελα να σας ρωτήσω σχετικά με το ποια ξένα site εμπιστεύεστε πέρα από τα γνωστά sportsdirect και sportsshoes. Το δεύτερο μου έχει κάνει τελευταία την μια πατάτα μετά την άλλη στις παραγγελίες ( ενώ αποδέχεται την παραγγελία μετά από 2-3 βδομάδες ενημερώνει ότι κάτι έγινε και δεν…και εγώ μένω παγωτό ).Από το sportsdirect, τα beacon που πήρα ήρθαν πολύ γρήγορα (1 εβδομάδα) ,ενώ υπήρχε και εξαιρετική ενημέρωση αναφορικά με την πορεία της παραγγελίας. Ευχαριστώ!

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@geomaz
    Κατά το παρελθόν έχω παραγγείλει από http://www.runnerinn.com και wwww.wiggle.com
    Για το πρώτο όμως διάβασα αρκετά σχόλια για την κακή ποιότητα εξυπηρέτησης σε περίπτωση επιστροφών. Αλλιώς δεν είχα πρόβλημα.
    όποιο site και να βρεις πέρνα το πρώτα από το http://www.scamadvisor.com για έλεγχο.
    Ελπίζω να βοήθησα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@geomaz Δες τα startfitness.co.uk και runningwarehouse.eu

naftony
    Συμμετέχων

sportsdirect, sportsshoes, runningwarehouse.eu , sportpursuit (και φυσικά skroutz).
    Ανάμικτες κριτικές για όλα, θέλει συνεχή παρακολούθηση γιατί πετάνε κάτι ωραίες φωτοβολίδες (boston 7 με 78 ευρά, zante 4 με 50 κλπ.)

geomaz
    Συμμετέχων

Ευχαριστω πολυ παιδια!!

Odysseas
    Συμμετέχων

@Echetlos για άλλη μια φορά σου είμαι ευγνώμων Νίκο. Δεν ήξερα το startfitness.co.uk και μπαίνοντας να δω τι παίζει μου πέταξε ένα “extra Brooks discount 10% on shoes and clothes using the code Brooks10” και έτσι χτύπησα τα launch 6 τα οποία τα είχε ήδη με έκπτωση στα 90€ και με το κουπονι πήγαν στα 81€…μαζί με μερικά ρουχαλάκια σε καταπληκτικές τιμές συμπλήρωσα τα 150 ευρω και έτσι έπιασα και το όριο για τα δωρεαν μεταφορικα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

To startfitness είναι το παλαιότερο “φθηνό” σάιτ για δρομικά, αρκετά πριν από τα υπόλοιπα.

AngelDel
    Συμμετέχων

Αυτα τα καταστηματα εχουν φυσικο καταστημα;Θα παω σε λιγες μερες στην Βρετανια και σκεφτομαι αν οντως οι τιμες ειναι καλες μηπως καλυτερα να δοκιμαζα,γιατι ως αρχαριος στα δρομικα θελω να δοκιμασω την εφαρμογη πριν αγορασω.Η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν θελω αυτο το διαστημα να αγορασω κατι αλλο δεν θα επιανα το οριο των δωρεαν μεταφορικων οποτε θα τα γλιτωσω και αυτα!Για το starfitness μιλαω κυριως

theok
    Συμμετέχων

Sportsdirect έχει αρκετά καταστήματα και με συνήθως καλές εκπτώσεις.

Alkis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην παρέα!
    Είναι η πρώτη φορά που γράφω και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κατά πόσο αξιόπιστο είναι το κατάστημα TOP4RUNNING.
    Ευχαριστώ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@alkis73 Απόλυτα αξιόπιστο.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κατά πόσο αξιόπιστο είναι το κατάστημα TOP4RUNNING.

Alkis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
    Ενημερωτικά σκοπεύω να αγοράσω τα new balance RC elite v2 τα οποία τα ένιωσα εκπληκτικά κάτω από τα πόδια μου!!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 6 μήνες πριν από Alkis.
    arctu
    Συμμετέχων

Καλησπερα παιδια,μια ερωτηση για οσους εχουν παραγγειλει απο mister running.Οταν γραφει “Imidiate availability-delivery scheduled Tuesday 2 November-Greece”,εννοει 2 Νοεμβριου θα τα παραλαβω ή θα τα στειλουν τοτε;Γενικα ποσες μερες παιρνει για να παραλαβεις στην Αθηνα;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@jimissi Το 2/11 είναι ημ/νία παραλαβής.
    5-6 ημέρες κάνει συνήθως.

389 PAP
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους τους αθλητές. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ποια ευρωπαϊκά καταστήματα έχουν καλές εκπτώσεις σε παπούτσια πλην Αγγλίας λόγο τελωνείου; αυτά που γνωρίζω εγώ είναι τα nike.com misterrunning.com top4running.com

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 29 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.