Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αυτός είναι ταγμένος δρομέας, μην του αποσπάς την προσοχή! 😛

than
    Συμμετέχων

Παρακολουθούσα τις προάλλες προπόνηση ποδοσφαίρου σε εφηβικό τμήμα, εκεί να δείτε ωραία πράγματα: ισορροπία, ενδυνάμωση, ταχύτητες, εκρηκτικότητα, συναρμογή, αντίληψη. Και όλα αυτά χωρίς μπάλα και επαφές, αν μπουν και αυτά στην εξίσωση, εκεί γίνεται χαμός! Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και σε προπονήσεις μπάσκετ, τέννις κλπ.
    Νίκο, είπαμε ξεκινήσαμε το τρέξιμο όταν άρχισαν να μας “ξερνάνε” τα υπόλοιπα αθλήματα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μεγάλη και πικρή αλήθεια…

Νίκο, είπαμε ξεκινήσαμε το τρέξιμο όταν άρχισαν να μας «ξερνάνε» τα υπόλοιπα αθλήματα!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@than & @echetlos σας ευχαριστω πολυ!!Το παλευω!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα..10αρακι σημερα απο τα οποια τα 2 τελευταια ενα μινι fartlek 100μ ανοιγμα 100μ σε χαλαρο ρυθμο..

”Run smart..Run For Life”

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα! Αλλο ενα 10αρκι σημερα πολυ νωρις το πρωι προοδευτικα αυξανομενο σε 58′..
    ..αυριο μονο γυμναστηριο για ενδυναμωση και την Κυριακη ενα 14αρι!

”Run smart..Run For Life”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πρωϊνό 12άρι στη Γκράβα σε 62 λεπτά. Απόγευμα πάτημα. Αύριο πρωί Φιλοθέη ή Άλσος Συγγρού για λονγκάκι.

diazz
    Συμμετέχων

καλήμερα εxω δει κάποιες σελίδες στο internet που προσφέρουν personal training επειδή θέλω ένα πρόγραμμα για τρέξιμο έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια αντίστοιχη υπηρεσία ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ας σου πει ο @thanasiskypraios

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πρωί στις 8 στο Άλσος Συγγρού είχε κιόλας 30 βαθμούς. Είχα long run γύρω στις 2 ώρες, με το που έπιασα τα 110 λεπτά τα μάζεψα και έφυγα για παραλία. Τελικά 17,3 χιλιόμετρα με μέσο όρο 6:22. Τουλάχιστον οι μεγάλες χελώνες του Άλσους ήταν πιο αργές! 😀

than
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @diazz , να σου πω τη δικια μου εμπειρία από το app.runnersconnect.net, όπου είμαι γραμμένος 3 χρονια.
    Σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις μου ειναι άριστες, τόσο από το προπονητικό κομμάτι όσο και από το κομμάτι της μεταξύ μας επικοινωνίας(interface). Αρχικά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου κ κυρίως τους δίνεις το τρεξιματικο σου προφίλ. Δηλω

than
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @diazz , να σου πω τη δικια μου εμπειρία από το app.runnersconnect.net, όπου είμαι γραμμένος 3 χρονια.
    Σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις μου ειναι άριστες, τόσο από το προπονητικό κομμάτι όσο και από το κομμάτι της μεταξύ μας επικοινωνίας(interface). Αρχικά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου κ κυρίως τους δίνεις το τρεξιματικο σου προφίλ. Δηλώνεις αγώνα στόχο (απόσταση και ημ/νία) και μετά από 1-2 ημέρες σου στέλνουν το πρόγραμμα. Όσον αφορά τις προπονήσεις που σου βγάζουν, τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες, και επίσης σου εξηγούν με άρθρα γιατί χρειάζεται και πού αποσκοπεί η κάθε προπόνηση, όπως και γιατί να πας στο ρυθμό που σου προτείνουν και όχι πιο γρήγορα.
    Από εκεί και πέρα, η επικοινωνία γίνεται μέσω stream, όπου ποστάρεις (εάν θέλεις) την καθημερινή προπόνησή σου και τη σχολιάζουν οι coaches και τα άλλα μέλη (παγκοσμίως – είμαστε καμιά δεκαριά Έλληνες). Εάν θέλεις, ποστάρεις ερωτήσεις που έχεις και πάλι σου απαντάνε.
    Προφανώς και έχει ατέλειες λόγω της απρόσωπης επικοινωνίας, αλλά τους μαθαίνεις και σε μαθαίνουν σιγά σιγά. Το κόστος είναι περίπου στα 20€ /μήνα (αυτό περίμενε λίγο να το τσεκάρω) και εγώ θυμάμαι ότι είχα τους πρώτους 6 μήνες δώρο.
    Υπάρχει τεράστια αρθρογραφία (γκούγκλαρε πχ runners connect marathon) και επίσης σου δίνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης σε video & pdf.
    Αυτά… τώρα αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο, ρώτα!

diazz
    Συμμετέχων

οκ ευχαριστώ θα το κοιτάξω εάν και ήθελα κάτι ελληνικό

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@diazz Γιατί δεν κοιτάς για έναν προπονητή;

diazz
    Συμμετέχων

@Echetlos είχα βρει στο internet έναν που κάνει ορεινο τρεξιμο ειναι πρωταθλητής δεν θελω να πω ονομα και μου ειχε πει 40 € το μηνα online παντα αλλα μου φάνηκαν πολλά και ειπα να βρω κατι αλλο

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.