Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια για βαρύ αρχάριο

Παπούτσια για βαρύ αρχάριο

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nasosdem
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους. Με την ευκαιρία της καραντίνας, αποφάσισα και ξεκίνησα περπάτημα και γυμναστική. Θέλω να ξεκινήσω και τρέξιμο, κυρίως γιατί θέλω να χάσω κιλά και να βελτιώσω την υγεία και το σώμα μου, ωστόσο δεν έχω κατάλληλα παπούτσια. Κάνω ποδήλατο χρόνια τώρα, όχι μεγάλες διαδρομές (γύρω στα 5-6 χλμ κάθε μέρα σχεδόν) και έχω πλέον ποδήλατο κούρσας.
    Είμαι 1.76, 95 κιλά. Το πάτημα μου είναι ουδέτερο, το όριο χρημάτων στα 90€, ωστόσο θέλω κάτι πιο “σταθερό” λόγω των κιλών, και να έχει μια “μακροζωία” πάνω του, ειδικά μιας και θα τα φοράω τα παπούτσια και εκτός γυμναστικής που και που.
    Δεν ενδιαφέρομαι για Μαραθώνα και μεγάλες διαδρομές, έχω σκοπό να τρέχω μόνο σε άσφαλτο και μέχρι 4 χλμ καθημερινά, και θέλω επιδόσεις σε 100άρι και 1000άρι.
    Έχω καταλήξει σε Brooks Revel 4, αλλά ταυτόχρονα με ψήνουν και τα Nike Vomero 14 και Pegasus 36 (αν και τα τελευταία διάβασα ότι ΔΕΝ κάνουν για βαρύ άτομο). Και είδα και κάποια Reviews και προτάσεις σε άλλα θέματα εδώ.
    Ποια είναι η άποψη σας;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nasosdem Νάσο, καλωσήρθες.

Θα σου πρότεινα το Ghost 13 ή και το 12. Δεν σπάει, δεν χαλάει, προστασία, σταθερότητα και πολύ άνετο.
    Λογικά, σύντομα θα πάει και στα χρήματα που θες να διαθέσεις.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 10 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 10 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Καλωσήρθες @nasosdem
    Μπήκα να γράψω το ίδιο σχόλιο για Brooks Ghost, αλλά με πρόλαβε ο γκουρού @echetlos

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.