Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Παπούτσια για προετοιμασία Μαραθωνίου

Παπούτσια για προετοιμασία Μαραθωνίου

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Panagiotis Vasiliou
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας,

Είμαι αρχάριος δρομέας και έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο το 2025, θέλοντας να τον ολοκληρώσω κάτω από 4 ώρες και 30 λεπτά.

Μέχρι τώρα έχω ολοκληρώσει κάποιους αγώνες (5, 10, 21) με τα Novablast 4, τα οποία χρησιμοποιώ και για τις προπονήσεις μου.

Θα ήθελα να αγοράσω άλλο ένα ζευγάρι για να τα αλλάζω με τα Novablast 4, αλλά και να τα χρησιμοποιώ σε επόμενους αγώνες, καθώς και στην προετοιμασία μέχρι να φτάσουμε στον Μαραθώνιο τον Νοέμβριο, που λέω να τρέξω με τα Superblast 2.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ζευγάρια;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panagiotis_vasiliou Καλημέρα, Παναγιώτη.
    Για τι περίπου ρυθμούς μιλάμε σε αυτή την φάση;

Panagiotis Vasiliou
    Συμμετέχων

Καλημέρα Νίκο
    Περίπου γύρω στο 6-6:30/κμ για 10-21 κμ
    Το καλύτερο 5αρι μου είναι στο 5:20/km

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panagiotis_vasiliou Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να πας σε ένα ακόμη καθαρά προπονητικό προς το παρόν. Αργότερα βλέπεις και για κάτι πιο σβέλτο.
    Το Novablast 5 είναι σίγουρα μία επιλογή, αν είσαι ευχαριστημένος με το ν4. Ωστόσο υπάρχουν πάρα πολλά καλά μοντέλα. Το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα με διάδρομο και να δοκιμάσεις.

Panagiotis Vasiliou
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ Νίκο
    Εξαιρετικό και το πρόσφατο podcast.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Να ‘σαι καλά! 🙂
    Όταν περιορίσεις λίγο τις επιλογές σου, εδώ είμαστε.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.