Παπούτσια

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Κυριάκος Καρλής
    Συμμετέχων

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για παπούτσια δρόμου 5 έως 15 χιλιομέτρων έχετε να μου πρότεινετς κάτι;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@karlito Υπάρχουν άπειρες επιλογές, Κυριάκο. Το 90% των μοντέλων κάνει γι’ αυτό που ζητάς.
    Αν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα, θα σου έλεγα να πας σε ένα που διαθέτει διάδρομο και να δοκιμάσεις διάφορα.
    Με τι τρέχεις έως τώρα;

Κυριάκος Καρλής
    Συμμετέχων

Τρέχω με Asics gel sileo πολύ απλό παπούτσι…κάνει την δουλειά του αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο γιατί με πιάνουν οι αχιλειοι και πιστεύω πως είναι απο αυτό… είμαι 1.80 79 κιλά και θα ήθελα κάτι όχι με πολύ μαλακή σόλα αλλά ούτε με με σκληρή τελείως έχω δει τα Pegasus 35 36 αν και όπως τα βλέπω το winflo 5 μου κάθεται καλύτερα στο μάτι και τα Asics ta kayano 24-26 και τα nimbus 20-21-22 θα δοκιμάσω ότι μπορώ πριν τα αγοράσω εσείς τι μου προτείνετε;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@karlito Τα Pegasus είναι μια πολύ safe επιλογή και κοντά σ’ αυτό που ψάχνεις. Επίσης, θα μπορούσες να δεις και το κορυφαίο value for money, Reebok Forever. Τα δύο Asics που αναφέρεις, απλά ξέχνα τα.

Κυριάκος Καρλής
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολυ….και το winflo 5 to ξεχνάω;

Κυριάκος Καρλής
    Συμμετέχων

Και σε ποιο από τα Pegasus να κοιτάξω 35 ή 36;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν το έχω φορέσει αλλά έχει τα “συστατικά” του Pegasus 34. Δηλαδή, αερόσακο μπρος πίσω, αντί για έναν καθ’ όλο το μήκος.
    Entry level πρόταση, προφανώς. Κακό δεν νομίζω ότι θα είναι αλλά το Reebok είναι μακράν καλύτερο και σίγουρα πολύ φθηνότερο.

Τα Ρ35 και Ρ36 έχουν την ίδια σόλα, η εφαρμογή αλλάζει. Ρίξε μια ματιά στα reviews εδώ, υπάρχουν και για τα δύο.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 9 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Κυριάκος Καρλής
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ….καλή Ανάσταση κιόλας

asgourak
    Συμμετέχων

To 36 έχει σαφώς ανώτερο upper, πιο ελαφρύ, δροσερό και κυρίως χωρίς την τεράστια γλώσσα. Παίζει και το κουπόνι April30 για 30% επιπλέον έκπτωση στα μοντέλα που είναι ήδη σε προσφορά ανάμεσα και κάποια 36 , αν έχουν μείνει νούμερα. Απέφυγε αυτά που δένουν με το φερμουάρ πάντως

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 9 μήνες πριν από asgourak.
    Κυριάκος Καρλής
    Συμμετέχων

Τέλεια εκεί θα πάω μάλλον στο 36 απλά να βρω νούμερο και σε προσιτή τιμή για 70 έως 85 ευρώ θεωρώ οτι αξίζει αν πάνε 100 plus ίσως εκεί να παίζουν και καλύτερα από άλλες εταιρείες … θεωρώ…

Giorgiops
    Συμμετέχων

Ήθελα να δοκιμάσω και γω τα Reebok…αλλά δυστυχώς κανένα από τα νούμερα που βγαίνει από 44 έως 46 δεν ταίριαξε στο πόδι μου

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.