Πλήθος Αγώνων

• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Οπως ολοι θα εχετε παρατηρησει ο αριθμός των αγωνων δρομικου ενδιαφέροντος ολοενα και αυξάνει, αυτο το Σαββατοκύριακο, 14/15 Μαιου νομίζω ειναι το πιο hot της χρονιας και γι αυτο τους μέτρησα, αν θελετε πειτε εναν αριθμό, εγω θα σας τον πω αργοτερα. Για να δουμε ποσο κοντα επεσε ο καθενας!!

spy
    Συμμετέχων

13!!! Ο τυχερος αριθμος!

chamav
    Συντονιστής

18

tazi
    Συντονιστής

@spyrkotz @chamav Τελικα μου φαινεται πως οι δρομεις μονο να τρεχουν θέλουν!!! Λοιπον πεσατε και οι δύο εξω, κατα πολύ!!
    Συνολο 30, αν ειναι δυνατόν, δε πιστευω παντως αυτο να κρατησει πολύ ακόμα.

spy
    Συμμετέχων

…αναριθμητισμος…κατα το αναγραμματισμος!31 ηθελα να γραψω, αλλα βγηκε κατα λαθος 13 … ο τυχερος αριθμος!!!

anastasios
    Συμμετέχων

30 Αγώνες σε 1 σ/κ???????Πάντως όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο τόσο θα μειώνονται και οι αγώνες.Λογικό και επόμενο.

tazi
    Συντονιστής

Και εγω αυτο σκεφτηκα, 30 σε ενα σαββατοκύριακο!!! μαλιστα αν βαζαμε και τα Θεοδωρακεια που ματαιωθηκαν θα πηγαιναμε στους 31. Κατι μου λεει εδω πως ο @spyrkotz εκλεψε και τους μετρησε!!!αλλα τιμωρηθηκε με το αναριθμητισμό!!χαχαχα, το επομενο παντως μετρησα 19 και το μεθεπομενο 21.

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.