Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Προβληματισμός παππουτσιού-Alphafly 1 μέγεθος ?

Προβληματισμός παππουτσιού-Alphafly 1 μέγεθος ?

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Συντάκτης
    MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

Καλημέρα και πρώτο μου ποστ σε αυτό το όμορφο forum:)Αν και γνήσιος βουνίσιος είπα να πάρω μέρος και εγώ για πρώτη φορά στον AMA.Μέχρι τώρα έκανα τα tempo και τις διαλλειματικές με τα Endorphin Speed 2 με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ορισμένες φορές φουσκάλες στο μικρό δάχτυλο του δεξιού ποδιού.Το πρόβλημα έγινε εντονότερο όταν ξεκίνησα να κάνω τα long run μου με τα συγκεκριμένα(20-25 km).Τα έσφιξα όσο περισσότερο μπορούσα,έτρεχα πιο ευχάριστα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε τελείως.Για αυτό περιμένω να μου έρθουν τα Pegasus 39 μήπως λυθεί το θέμα μου.Τέλος παρήγγειλα online και τα AlphaFly 1 για τον ΑΜΑ αλλά προβληματίζομαι με το μέγεθος γιατί ακούω πολλά σχόλια για το Fit τους.Τα saucony είναι 45 και τα Alpha αποφάσισα να τα πάρω 45,5.Τώρα αναμένουμε!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@miketrailrunner Καλωσήρθες, συντρέχτη!

Τα AF1 είναι αρκετά ευρύχωρα σε πλάτος/ύψος και κανονικά σε μήκος. Δε νομίζω ότι έκανες σωστά που ανέβηκες νούμερο.
    Εν τω μεταξύ, καθώς δεν υπάρχουν πλαϊνά και γλώσσα, η δυνατότητα να παίξεις με τα κορδόνια είναι περιορισμένη.

MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

Ωχ μην λες τετοια χαχα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Από πού τα παρήγγειλες;

MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

Απο top4running…Πάλι καλα πήρα τα pegasus se 45 και 45,5 από nikestore μιας που έχω δωρεάν επιστροφή εκει

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@miketrailrunner Ε λογικά σε 5-6 ημέρες θα σου έχουν έρθει, οπότε έχεις πολύ χρόνο μέχρι τον ΑΜΑ να τα αλλάξεις.

MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

Ελπίζω να έχεις πέσει έξω και να μην χρειάζεται αλλαγή!

MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

Τα pegasus 39 είναι καλά για long run ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μακάρι αλλά δε νομίζω. Όταν είχε πρωτοβγεί, κάποιοι μιλούσαν και για μισό κάτω. Θα δείξει…

Καλά είναι τα Pegasus, κάνουν την δουλειά τους.

Vicky
    Συμμετέχων

Καλημέρα.

@MikeTrailRunner
    Πήρα το ALPHAFLY 1 στο νούμερο που φοράω κανονικά και μου ήρθε ίσα ίσα. Είχα τον προβληματισμό αν θα με ενοχλήσει όταν το φόρεσα σε ημιμαραθώνιο αλλά δεν μου δημιούργησε πουθενά κανένα σημείο τριβής. Πριν από λίγες μέρες είχε η Nike μια πολύ καλή προσφορά. Επειδή έχω πολύ φαρδύ πέλμα είπα να ανέβω νούμερο. Νοιώθω πιο καλά το πόδι μέσα στο μεγαλύτερο νούμερο. Τα γυναικεία ίσως βέβαια να έχουν πιο στενό καλούπι. Ανέβηκες μισό νούμερο, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.

MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

Και εγω έτσι άκουσα από άτομα που είχαν Saucony και μεταπήδησαν σε AlphaFly.Μισό νούμερο πάνω και ο θεός βοηθός χαχα.

MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

Πριν λιγο παρέλαβα τα pegasus 39 και τα alphafly se 45.5 και τα 2.Τα pegasus είναι just αλλα τα alpha έχουν λίγο κενο μπροστά.Λες να έχω θεμα σε μεγάλες αποστάσεις να με χτυπήσουν?Μετά έχω και την επιλογή κάποιου πάτου.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@MikeTrailRunner Ε αυτό που λέγαμε…
    Δεν θα σε χτυπήσουν αλλά σίγουρα το πόδι θα πλέει μπροστά και μπορεί να υπάρξουν τριβές.
    Ο πάτος δεν είναι λύση, ιδίως στο AF που δεν βγαίνει ο stock.

MikeTrailRunner
    Συμμετέχων
    MikeTrailRunner
    Συμμετέχων

454-ECF25-34-E0-48-FA-B279-F0-C7-D95-E7-DF2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.