Προπονήσεις στον Υμηττό

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    KostasVer
    Συμμετέχων

Καλησπερα,καλως σας βρηκα και εδω και ευχομαι να εκτοξευτει η δημοτικοτητα και αυτου του σιτε!
    Καθε ποτε τρεχετε στον Υμηττο;Εχετε καποια συγκεκριμενη διαδρομη;
    Εγω μενω Αγια Παρασκευη οποτε τρεχω πανω στην 2αρα-4αρα.Ακομα για να αλλαζω παραστασεις τρεχω την διαδρομη του αγωνα της Αγιας Παρασκευης (12χλμ) και τις Κυριακες (οταν δεν εχω αγωνες!) βαζω προπονησεις τρειλ στα πολυ ομορφα μονοπατια του βουνου.
    Σιγουρα κατι πρωινα εχω πετυχει τους περισσοτερους απο εδω!Να ειμαστε καλα να τα λεμε εκει πανω!

tazi
    Συντονιστής

Εγω γενικα πηγαινω τα Σαββατα οταν εχω λρ, επισης λογω μηδαμινου φορτου εργασιας….. και επειδη παω τα παιδια στο σχολειο τα πρωινα, πολλες φορες κατα τις 830 με 9, ξεκιναω απο τα σκυλια και φτανω μεχρι το πρωτο χιλιομετρο μετα τη διασταυρωση

chamav
    Συντονιστής

Η παρουσία μου στην 4άρα είναι τακτική, συνήθως Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρωί. Καμιά φορά ξεκλέβω και κάποιο άλλο πρωινό. Εκτός της 4άρας (συμπεριλαμβανομένου του χωματόδρομου και της ανηφόρας μέχρι τον περιφερειακό) τρέχω πότε πότε και τα 14 χλμ του γύρου που συμπεριλαμβάνονται και στον αγώνα Βουνού Υμηττού.

Καθηγητής
    Συμμετέχων

Καλημέρα, είπα να επανέλθω, συνήθως μία φορά την εβδομάδα κάνω το ορεινό μου 10άρι περίπου σταθερά στους 144 σφιγμούς ξεκινώντας από 3ο Δημοτικό Γλυκών Νερών, και ανεβαίνοντας μέχρι τον Άγιο Ιωάννη τον Κυνηγό, κατόπιν ακόμα πιο πάνω μέχρι το πέταλο του πλέγματος του στρατοπέδου, επιστροφή προς τα πίσω και αριστερά μέχρι τη ΣΔΑΜ και στο Κολλέγιο και έπειτα ξανά ανάβαση κι επιστροφή μέχρι 3ο δημοτικό σχολείο Γλυκών Νερών. Υπάρχει κανείς να μοιραστεί μαζί μου τη διαδρομή?

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.