ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 391 έως 398 (από 398 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ioannis Kerasiotis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στα Intersport σε online αγορές υπάρχει πρόμο code RUN20 με έκπτωση 20% σε παπούτσια για τρέξιμο.

Συγκεκριμένα εγώ πήρα τα Asics Superblast 2 με έκπτωση στα 179.99.

Επίσης, έχει εξυπηρέτηση με BOXNOW και Klarna

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα, 2 εβδομάδες πριν από Ioannis Kerasiotis.
    Alkis
    Συμμετέχων

Το 365rider έχει τα Mizouno Neo vista στα 130 ευρώ,με μια επιπλέον έκπτωση+τα μεταφορικά.
    Εγώ προσωπικά τα παραγγείλα και ανυπομονώ να τα τρέξω και να γράψω εντυπώσεις!

George Provo
    Συμμετέχων

Καλημέρα, σκεφτόμουν και εγώ για γρήγορο προπονητικό το neo vista και με έψησε ο @Alkis, ειδικά για την τιμή στο 365rider. Να ρωτήσω όμως επειδή συνήθως φοράω Νο46 ή 11.5 (κυρίως saucony φοράω, μόνο στο Boston κατέβηκα στο 45 1/3.). Πάω στο 45 (που δίνει η εταιρεία τα 29.5 εκ) ή παίζει να θέλω και 44.5 γιατί απο ότι κατάλαβα έχει άνετη γραμμή?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πας στα cm που φοράς κανονικά.

George Provo
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νίκο!!

Fanis
    Συμμετέχων

@georgeprovo μήπως να τα δοκίμαζες πριν κάνεις παραγγελία?
    Εγώ συνήθως φοράω 31cm,αλλά στα neo Vista που πήρα θα προτιμούσα λίγο μικρότερο

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 εβδομάδες, 2 ημέρες πριν από Fanis.
    George Provo
    Συμμετέχων

@fanis Χθες πήγα και δοκίμασα το 45 (που αντιστοιχεί στα 29,5 εκ. που είμαι συνήθως) και μου ήταν καλό έως αρκετά άνετο. Δυστυχώς δεν είχαν το 44.5. Θα ξαναπάω σήμερα στο μαγαζί της mizuno, μήπως και το έχει εκεί. Ευχαριστώ!

Fanis
    Συμμετέχων

@georgeprovo η γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις και το 44.5

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 391 έως 398 (από 398 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.