Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Ρούχα & εξοπλισμός / Ρολόι με GPS και bluetooth η ant+

Ρολόι με GPS και bluetooth η ant+

• Αυτό το θέμα έχει 4 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη pseiras.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xpanosx
    Συμμετέχων

Καλησπέρα,
    Ψάχνω ένα noname ρολόι, δηλαδή κάτι φτηνό, που να έχει ένα αξιολογώ GPS και δυνατότητα σύνδεσης με bluetooth / ant+.
    Ο σκοπός είναι να συνδεθεί με μία ζώνη στήθους μέτρησης παλμών. Το ρολόι θέλω να έχει τα βασικά: απόσταση ρυθμό διάρκεια και παλμούς.
    Έχει κανείς καμία ιδέα;

pseiras
    Συμμετέχων

@xpanosx Δυσκολο να βρεις noname με ant+.
    Αν συμβιβαστεις με bluetooth μονο (και εχεις συμβατη ζωνη) τοτε ισως κανα xiaomi θα ηταν καλη επιλογη.
    Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις παντως για παλαιοτερα garmin/suunto στα μεταχειρισμένα που παιζουν σε καλες τιμες και ειναι δοκιμασμενες λυσεις.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 8 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    jumper
    Συμμετέχων

Είχα πάρει ένα Garmin για την κόρη μου που ήτσν παλιό μοντέλο αλλά καινούργιο. Κάτι αντίστοιχο με το παρακάτω που αγόρασε ο αδερφός μου και το πουλάει καινούργιο:
    https://www.facebook.com/marketplace/item/148791893240470/
    Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το μοντέλο είναι ότι χρησιμοποιεί το πρόγραμμα της Garmin που είναι από τα καλύτερα.

Panagiotis Antoniou
    Συμμετέχων

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, τα διαφορα smartwatch/activity trackers με ενσωματoμενο gps (π.χ. amazfit bip), μπορουν την ωρα που τρεχεις να ανακοινωνουν μεσω ηχειου ή εστω σε bluetooth speakers τον χρονο σου ανα χιλιομετρο (π.χ. τοσο χρονος μεχρι εδω, τοση αποσταση, ρυθμος ταδε) χωρις να εχεις το κινητο μαζι σου ?

pseiras
    Συμμετέχων

Από όσο γνωρίζω , μόνο τα αμιγώς αθλητικά ρολόγια έχουν αυτή την δυνατότητα. (garmin κτλπ)

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.