Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 16 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη Dejan.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Stellarun
    Συμμετέχων

Παιδια καλημερα! εχει τρεξει ποτε κανεις Ροτερνταμ? συνθηκες καιρος εμπειρια ?? κλπ? φετος ειναι 10 Απριλιου 2017 και το σκεφτομαι γιατι με το γκρουπ θα βγει σχετικα οικονομικα ολο το πακετο και νοιωθω οτι θελω επιτελους να παω να τρεξω Ευρωπη και σε μια φλατ διαδρομη να με τεσταρω και σε κατι τετοιο, αλλα και να ανεβασω την ψυχολογια μου μετα την αποτυχια μου φετος στην Αθηνα.

tazi
    Συντονιστής

Δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα, γενικα δηλαδη για την Ολλανδια, φλατ, κρυο, οτι πρεπει δηλαδη.

stratus
    Συμμετέχων

Ετρεξα το 2015.Καιρος ηταν οτι επρεπε για τρεξιμο,βεβαια αυτο δε σημαινει οτι ετσι θα ειναι και το 2017.Κοσμος εκδηλωτικος και αρκετος,διαδρομη ,αν την κοιταζει κανεις,αστικη αλλα και μεσα απο παρκα.Τροφοδοσια απο ποτηρακι που κλεινει απο πανω με ενα ειδος σφουγγαριου το οποιο εχει δυο τρυπες,μια μεγαλη και μια μικρη για να πιεις οσο θελεις.
    Με αεροπλανο πας Αμστερνταμ και στη συνεχεια με τρενο,που παιρνεις μεσα απο το αεροδρομιο,φτανεις Ροτερνταμ.Αν τελικα πας πες το μου να σου πω που θα φας υπεροχες μακαροναδες -:)

Stellarun
    Συμμετέχων

Χχαχα! παιδια ωραια τα ακουω μεχρι τωρα τα πραγματα! σας ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες.Οποιος αλλος εχει ευπροσδκετες!

@geopa
    Συμμετέχων

@stellakoletti αναφέρεις παραπάνω για φθηνά πακέτα κλπ έχεις βρει κάπου κάτι και αν γνωρίζεις πόσο “πάει το μαλλί για κούρεμα”
    thanks

Stellarun
    Συμμετέχων

@geopa μολις εχω συνολικη εικονα για το ποσο θα παει ολο το πακετο θα σε ενημερωσω πολυ ευχαριστως!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για εσάς, αλλά 16 Απριλίου έχουμε Πάσχα, για αυτό το απέκλεισα. Προσωπικά δε μου λένε τίποτα οι γιορτές αλλά είναι και άλλες παράμετροι.

@geopa
    Συμμετέχων

ok thanks

Elda
    Συμμετέχων

@dimitrissss απο τοτε που ειδα τι εγραψες για το Πασχα, ολο ηθελα ν απαντησω κι ολο το ξεχνουσα. Σημερα που το θυμηθηκα λοιπον, το Πασχα ναι μεν ειναι στις 16/4 αλλα ο συγκεκριμενος μαραθωνιος ειναι μια εβδομαδα πριν, στις 9/4. Η Στελλα γραφει για 10, αλλα εχει κανει λαθος, 10 ειναι Δευτερα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@Elda Δίκιο έχεις, έκανα λάθος. Είναι στις 9/4, στις 23 το Αμβούργο και στις 30 το Ντίσελντορφ. Τότε τι είναι στις 16; Κάτι θα είχα δει. Εγώ μάλλον θα την κάνω προς Μιλάνο μεριά.

Elda
    Συμμετέχων

Στις 16 λογικα δεν εχει κατι μια και το Πασχα των Ορθοδοξων συμπιπτει με των Καθολικων το 2017. Στις 17 ειναι η Βοστωνη.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Η Βοστώνη γίνεται παραδοσιακά Δευτέρα. Άμα έχουμε μαζί Πάσχα λογικά δεν υπάρχει αγώνας εκτός από τίποτα events που θα τρέχουν ντυμένοι αβγά!

Stellarun
    Συμμετέχων

Παιδια καλημερα μαλλον το αποκλεισαμε για Ροτερνταμ θεωρω οτι βγαινει πολυ υψηλο το πακετο τελικα οποτε αν υπαρξει καποιος αλλος μαραθωνιος στην Ευρωπη που να βγει πιο οικονομικα ισως το κοιταξω. @dimitrissss Ηθελα να σε ρωτησω το Μιλανο ποτε ειναι και γενικα τι παιζει απο κοστος εκει συνολικα ολο το 3ημερο ας πουμε στο περιπου? εχεις κανει κανενα υπολογισμο?

dimitrissss
    Συμμετέχων

@stellakoletti Καλησπέρα. Ο μαραθώνιος του Μιλάνου είναι στις 2 Απριλίου. Το Μιλάνο εξυπηρετείται από 3 αεροδρόμια. Της Μαλπένσα που είναι το μεγάλο και είναι 50 χιλιόμετρα από το κέντρο, το Λινάτε που είναι μικρό και πιο παλιό και νομίζω εκεί προσγειώνεται η Easyjet και το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο που είναι και αυτό γύρω στα 50-60 χιλιόμετρα. Αν βάλεις στην εύρεση εισιτηρίων Milano all airports θα σου βγάλει επιλογές με συνδυασμό αεροδρομίων που είναι πιο οικονομικές. Π.χ. μπορείς να πας με Aegean και να προσγειωθείς στη Μαλπένσα και να φύγεις με Ryan από Μπέργκαμο. Βέβαια είναι και αναλόγως τη μέρα που το κλείνεις. Τη μια μέρα αυτό τον συνδυασμό τον έχει €70 και την επόμενη €110. Από τη Μαλπένσα πας στο Μιλάνο με μετρό, τρένο ή λεωφορείο. Η ίδια εταιρεία λεωφορείων πάει και Μπέργκαμο αναχωρώντας από τον κεντρικό σταθμό. Ξενοδοχεία έχει άφθονα και με τιμές για όλα τα βαλάντια. Βρίσκεις ακόμα και 300-500 μέτρα από το σημείο αφετηρίας – τερματισμού ή και πιο κοντά. Εκεί κοντά είναι και ο κεντρικός σταθμός. Μπες στο site http://milanomarathon.it/en/marathon/ να δεις που βρίσκεται η αφετηρία και ποια γραμμή μετρό είναι εκεί, νομίζω η κόκκινη, και ψάξε με το Booking για ξενοδοχεία εκεί κοντά. Το κόστος αγώνα τώρα είναι €69 αν δηλώσεις μέχρι τις 15/2. Μετά γίνεται €79. Δηλαδή υπολόγισα εισιτήρια, ξενοδοχείο, μετακινήσεις και συμμετοχή γύρω στα €430 με €450 συν ότι ξοδέψεις εκεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η αφθονία ξενοδοχείων και τα φθηνά αεροπορικά σε σχέση με την κεντρική Ευρώπη. Κοιτούσα για Ολλανδία, Γερμανία και τα αεροπορικά ήταν πανάκριβα.
    Διοργανώνει και εκδρομή τουριστικό πρακτορείο http://www.travel-sports.com/trip-category/trip/running-races-marathons/marathon_race_milano_2017
    με €482. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα πάνε με Ryan στο Μπέργκαμο με επιστροφή από εκεί και ότι θα γίνει η εκδρομή με ξεναγήσεις κτλ αν μαζευτούν 10 άτομα. Δεν έχουν ξανακάνει εκδρομή εκεί. Αν δε μαζέψουν συμμετοχές σου ετοιμάζουν ατομικό πακέτο. Μου είπαν να τους στείλω email να μου ετοιμάσουν προσφορά. Τους έστειλα δεν απάντησαν.

Stellarun
    Συμμετέχων

@dimitrissss σευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες.Γενικα θες μια 500αρα μεσα στο νερο οπως και να εχει.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.