Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Ρούχα & εξοπλισμός / Ρούχα για τρέξιμο τον χειμώνα

Ρούχα για τρέξιμο τον χειμώνα

• Αυτό το θέμα έχει 4 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη Orfeas26.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Orfeas26
    Συμμετέχων

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω τι ρούχα πρέπει να φοράω τον χειμώνα στο τρέξιμο! Μέχρι στιγμής που έχει πάνω από 10 βαθμούς φοράω μόνο κοντομανικο πολυεστέρικο και σορτσάκι.
    Αν μπορείτε να με κατατοπισετε όσο αφορά χαμηλότερες θερμοκρασίες!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@orfeas26 Σχετικά είναι όλα. Για εμένα π.χ. το κολάν είναι δεδομένο και για τον κορμό επιλέγω το layering. Δηλαδή 2 ή 3 μπλούζες και να αφαιρώ όταν ζεσταθώ. Άλλοι βολεύονται με το αντιανεμικό αλλά προσωπικά ιδρώνω πολύ. Σίγουρα γάντια – σκούφο, τουλάχιστον για τα πρώτα χλμ.
    Να θυμάσαι τον εξής κανόνα: για να είσαι κατάλληλα ντυμένος, θα πρέπει τα πρώτα 10′ να κρυώνεις. Αλλιώς θα ζεσταθείς μετά.

Orfeas26
    Συμμετέχων

Όταν λες layering… τι είδους ρούχα?? Μακρυμάνικα πολυεστερικά? Ισοθερμικά μπλουζάκια?

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Για τί απόσταση/διάρκεια μιλάμε?

Για προπονήσεις μέχρι 1:30hrs, τότε ανάλογα με θερμοκρασία
    – πάνω από 5oC: κολάν (είτε κοντό, είτε μακρύ) και μακρυμάνικο ισοθερμικό εφαρμοστό στον κορμό.
    – κάτω από 5οC: σίγουρα μακρύ κολάν + γάντια + σκούφος + μακρυμάνικο ισοθερμικό με ζιβάγκο λαιμόκοψη (όχι ανοιχτή) + απλή κοντομάνικη μπλούζα πάνω από το ισοθερμικό. Αν τυχαίνει ανοιχτή λαιμόκοψη τότε επιπρόσθετα ισοθερμικό περιλαίμιο.

Δεν έχω τη δυνατότηα να αφαιρώ πράγματα κατά τη διάρκεια, τρέχω βράδι και σε εξωτερικές διαδρομές και όχι π.χ. σε στίβο. Όπως ξεκινάω, έτσι τελειώνω, άρα δεν έχω εμπειρία στο κόμματι του δρομικού striptease, το όποιο σίγουρα θα βολεύει

Orfeas26
    Συμμετέχων

Ωραία!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.