Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.
Άρα , για ναβγει προετοιμασία Μαραθωνίου εκτός από το SL2 να πάρω novablast5 ή EVO SL
Και μιλάω για ρυθμό αγώνα σύμφωνα με την τωρινη μου κατάσταση (και με δεδομένο ότι τον περσινο τον εβγαλα στο 3:40 με τα speed3)στο 4:40 με 4:50 σταθερό , έτσι ελπίζω τουλάχιστον, δηλαδή για περίπου 3,5 ώρες
Και εκεί που όλοι μιλούν για το fast R3, το βάρος του κτλ,ΜΠΑΜ… Έρχεται η Asics με το Metaspeed Ray στα 129 gr με νέο αφρό TPU πιο μαλακό,πιο bouncy κτλ και στην ίδια τιμή με την puma και σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα…!!
Καλησπέρα σε όλους,
Ερώτηση σχετικά με το δημοφιλές evo sl, που απευθύνεται σε όσους το έχουν στην “συλλογή” τους και το έχουν κάνει κάποια χλμ,
Αν είναι οκ για ημιμαραθώνιο γύρω στις 2 ώρες και για “λιγο”πιο βαρείς δρομείς;
Ωραία σ’ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Νίκο,
Σκεφτόμουν την αγορά του πάντως για γρήγορες προπονήσεις, διαλειμματικές και στο δικό μου rotation να είναι το αγωνιστικό μου(απλά ήθελα μια διευκρίνιση λίγο για τις αποστάσεις).Εκτός των άλλων είναι πολύ όμορφο και για casual αλλά και η τιμή του ξέχασα να πω είναι επίσης πολύ καλή για έναν premium αφρό όπως διαβάζω… οπότε λέω να το τολμήσω!
Νίκο μια σύγκριση νοβαμπλαστ 5 /1080 μπαλανς,έχω το 2ο δε με ενθουσίασε,πήρα πρώτη φορά νοβαμπλαστ ακόμη δε τα έβαλα,πάνε σε κομμάτια τέμπο;καλη συνέχεια σε όλους.