Σπάρταθλον 2016

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 19 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Καλη επιτυχια σ ολους τους αθλητες, καλη δυναμη στην υπερπροσπαθεια τους.

Ξερει κανεις πώς μπορουν να εμφανιστουν τα τρεχοντα αποτελεσματα με βαση την καταταξη? Μου δειχνει τους αθλητες που εχουν περασει απο το CP4, αλλα εντελως ανακατα. Επισης δεν εμφανιζει χρονο αλλα μονο ωρα περασματος.

Elda
    Συμμετέχων

Επιτελους το εφτιαξαν να εμφανιζονται βασει καταταξης.
    Στο 100χλμ η Αμερικανιδα Nagy Katalin κατοχος του ρεκορ στις γυναικες ειναι στη δευτερη θεση γενικης, μολις 5 λεπτα πισω απο τον πρωτο Brunner Radek!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Νομίζω πέρυσι έχασε την ευκαιρία για φοβερή επίδοση γιατί σε κάποιο σημείο χάθηκε.

Elda
    Συμμετέχων

Στο 130 και η διαφορα εχει πεσει στα 3 λεπτα. Λετε να κερδισει γυναικα το Σπαρταθλο???

dimitrissss
    Συμμετέχων

Why not 😀

spy
    Συμμετέχων

…κι ο Σιδεριδης 8ος μέχρι στιγμής πάει καλά!Εκπληκτική ή Αμερικανα … από τη συγκεκριμένη όλα να τα περιμένετε…!Το πρωί που πήγα στην εκκίνηση επικρατούσε συγκινητική ατμόσφαιρα!Πάντως, για άλλη μία φορά, περισσότερη αγωνία κι από τους αγωνιζόμενους είχαμε εμείς … οι μη συμμετέχοντες!

Elda
    Συμμετέχων

Σπυρο εχεις μιλησει καθολου με το Μανωλη? Βλεπω οτι ο Μαριος περασε μαζι με την Αντζυ την Τερζη που ειναι και η πρωτη Ελληνιδα απο το CP28 (100o χλμ) και μιση ωρα μετα περασε κι ο στρατηγος.

spy
    Συμμετέχων

…τον είδα το πρωί στην εκκίνηση!Είδα και το Παναγιωτη και τον Μαριο … τους παρακολουθώ και τους δύο, όπως εσυ, μέσω των live data …,,κατευθείαν επικοινωνία με Μανωλη δεν έχω!Δεν ξέρω τι γινεται με τον Βασιλη Παππά, ο οποίος φαίνεται να έχει μείνει πολύ πίσω, αν δεν έχει εγκαταλείψει!Κι ή Αμαλια ή Ματθαιου πήγαινε καλά … νομίζω λίγο πιο μπροστά από την Τερζη!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Ας ελπίσουμε ότι ο Μάριος συνεχίζει

spy
    Συμμετέχων

…πέρασε μπροστά ή Αμερικανα … κι ακολουθεί από κοντά ο Τσεχος!

Sisi
    Συμμετέχων

Καλή τους ἐπιτυχία!! Καλὸ τερματισμό!!
    Τὶ ἆθλος!! Ὑποκλίνομαι!

tazi
    Συντονιστής

Παιδια τερματισαν οι πρωτοι η κανω λάθος, αυτα ειναι τα αποτελεσματα που βγαζει το σαιτ του αγωνα στο τελευταιο σταθμο.
    Τα διαβαζουμε οπως φανταζεστε απο κατω προς τα πανω

1 Sideridis Nikolaos 57 Ελλάδα Άρρεν 01/10/2016 09:10:28
    2 Fukuda Yutaka 66 Ιαπωνία Άρρεν 01/10/2016 08:34:12
    3 Nagy Katalin 356 Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης Θήλυ 01/10/2016 08:23:52
    4 Brunner Radek 186 Τσεχική Δημοκρατία Άρρεν 01/10/2016 07:07:29
    5 Bonfiglio Marco 367 Ιταλία Άρρεν 01/10/2016 06:36:58
    6 Radzikowski Andrzej 226 Πολωνία Άρρεν 01/10/2016 06:02:23

tazi
    Συντονιστής

Συνεχίζουν οι τερματισμοι, εχει κανεις νεα απο το Στρατηγο? εχω την εντυπωση οτι σταματησε στο σταθμο 35 η λιγο μετα, δεν υπαρχουν αλλα αποτελεσματα μετα στο ονομα του

spy
    Συμμετέχων

…δυστυχώς φαίνεται ότι δεν συνεχίζει…!Πολυ στενοχωριεμαι για τον Παναγιωτη και πολλούς άλλους που φαίνεται να μην τα καταφερνουν … αλλά φυσικα ή συμμετοχή από μόνη της στο Σπαρταθλο … είναι σπουδαίο κατόρθωμα και τεράστια επιτυχία!

tazi
    Συντονιστής

Μολις μιλησαμε, τον εφαγαν οι πόρτες και το κρυωμα που ειχε απο την προηγουμενη εβδομαδα. Σύντομα φαντάζομαι θα μας τα πει και ο ιδιος . Καλη ξεκουραση Παναγιώτη.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 19 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.