Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Τα μοντέλα της Saucony για το 2017

Τα μοντέλα της Saucony για το 2017

• Αυτό το θέμα έχει 8 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη spy.
Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Freedom ISO, full Everun στην σόλα.
    IMG_4721

Freedom ISO
    IMG_4726

Triumph ISO 3
    IMG_4729

Kinvara 8
    IMG_4761

Hurricane ISO 3
    HurricaneISO3FL-3

Guide 10
    Guide10FLW-6

Breakthru 3
    IMG_4764

Fastwitch 8
    Fastwitch8FLW-8

Endorphin 2
    EndorphinRacer2FL-6

dimitrissss
    Συμμετέχων

Όπως προείπα: Από ότι βλέπω το Isofit που αρχικά είχε 4 πλαστικά κομμάτια, το 2016 τα κάνανε 3, του χρόνου 2, μάλλον το μετανοιώσανε!

Επίσης να σχολιάσω πως Freedom full Everun, όπως ultra boost, quantum gel, air max, etc.

Επισης ωραίο το Breakthru!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

4 λωρίδες ISO ήταν υπερβολή, κατά την γνώμη μου. Επιπλέον βάρος, σε ένα upper που έτσι κι αλλιώς κρατούσε καλά.

Όσο για το full Everun, ήταν θέμα χρόνου.
    Δεν γίνεται να έχεις το ίδιο υλικό με την Adidas, η οποία το “πουλάει” καλά, και να κάνεις χρήση του σε ένα μικρό κομμάτι της σόλας μόνο.

spy
    Συμμετέχων

…καλά αυτοί δύο φορές το χρόνο ανανεώνουν τα παπούτσια τους???Περσι τον Οκτωβριο είχα αγοράσει τα kinvara 6 για τον μαραθώνιο Αθηνας (μ’αυτα θα τρεξω μάλλον και φέτος) … και τώρα βλέπω ότι βγαίνει το 8 …!!!Ειμαι βέβαιος ότι κι εδώ μάλλον θα ισχύει …”το κάθε πέρσι … και καλύτερα …”!!!

winarg
    Συμμετέχων

Γουστάρω τα Endorphin 2 αν και φαίνεται να έχουν βάλει περισσότερη σόλα από το προηγούμενο μοντέλο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@winarg Ε το προηγούμενο δεν είχε και καθόλου σόλα… 😀
    Αυτό τώρα μάλλον πάει προς την κατηγορία των Type A, 1600, Ekiden κτλ.
    Απευθύνεται σε πολύ περισσότερους.

xipolitakos
    Συμμετέχων

@winarg & @echetlos, το προηγούμενο Endorphin Racer το είχα δοκιμάσει όταν ήταν να πάρω τα pureflow.
    Εντυπωσιακή η σόλα! Δεν θυμάμαι το χώρο στο toe box…. Δεν είχαν και νούμερα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Όχι Σπύρο, μία φορά τον χρόνο ανανεώνονται.
    Τα Κ6 κυκλοφόρησαν αρχές του 2015.

spy
    Συμμετέχων

…για να το λες εσύ Νικό … έτσι θα ειναι!Απλά, όταν αγορασα τα 6 (αυτά ήταν κι είναι τα πρώτα μου saucony)…νόμιζα ότι μόλις είχαν κυκλοφορήσει … εξ ου και το λάθος μου!Αισθητικά πάντως το Κ8 δείχνει πολύ όμορφο!!!

Επισκόπηση 9 δημοσιεύσεων - 1 έως 9 (από 9 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.