Φθηνο GPS

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη Elda.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

Επειδή δεν την ξέρω καθόλου την αγορά, τι αξίζει να πάρει κανείς με ταβάνι τα 140-150€;
    Είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο.
    Ευχαριστώ!

Elda
    Συμμετέχων

Aπο garmin που ειναι και τα μονα που ξερω, θα προτεινα το 35 στα 139 ευρω απο το egalaxy. Υπαρχει και στα 117-125 σε 3 μαγαζια αν δεις στο skroutz αλλα δε γνωριζω καθολου την αξιοπιστια τους. Το 35 ειναι της ιδιας κατηγοριας 235 και 735, απλα σε σχεση με το 235 υστερει στο σχεδιο (ειναι τετραγωνο), στα χρωματα (ειναι ασπρομαυρες οι ενδειξεις) και σε καποιες πληροφοριες, στα βασικα ομως ειναι μια χαρα, με παλμογραφο καρπου, bluetooth κλπ οπως τα αλλα. Δε δεχεται ζωνη ουτε το 235 δεχεται, μονο το 735 το οποιο ειναι τριαθλητικο. Θα ελεγα οτι για την τιμη του και γι αυτα που προσφερει ειναι μια χαρα.

kostas
    Συμμετέχων

δεν ξερω κατα ποσο το βιαζεσαι το θεμα αλλα επειδη εκανε προσφατα ενα διημερο το amazon ειχε βαλει κατι πολυ τιμιες τιμες σε καποια ρολογια
    πχ polar vantage m 170
    vantage v 250
    και το garmin 735 στα 189
    ημουν με το δαχτυλο στην σκανδαλη αλλα κρατηθηκα και βολευτηκα με το υπαρχων m400 μου. γενικα το αμαζον βαζει προσφορες στα ρολογια αλλα βεβαια ειναι οταν και αν το πετυχεις, αν εχεις υπομονη παντως σε 2 μηνες θα σκασει το black friday που αναμενομενα και λογικα -αν οχι καλυτερες- αυτες οι τιμες θα επαναληφθουν.
    εγω αυτο που εχω ακουστα ειναι οτι η polar το εχει γενικα με το θεμα παλμογραφου (εμενα το gps χανει το κατιτις του) σε σχεση με τα garmin (που μαλλον ειμαι το μαυρο προβατο και δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου ακομα)

Nikolas
    Συμμετέχων

Το 235 δέχεται ζώνη μια χαρά…αυτό πάρε Νικόλα..θα σε καλύψει στα πάντα!

Echetlos
    Συντονιστής

@elda Ευχαριστώ, Μαρία! Καλή λύση, φαίνεται.

@kostass
    Δεν είναι για μένα, Κώστα. Όντως είναι καλές τιμές, το θέμα είναι ότι το θέλει άμεσα.
    Ευχαριστώ!

@nikolaospapachristos
    170€ είναι η χαμηλότερη που βλέπω, Νικ. Δεν φτάνει εκεί…

Elda
    Συμμετέχων

Το 235 δέχεται ζώνη μια χαρά

Ναι σωστα, αυτο που εννοουσα ειναι οτι δε δινει παραπανω πληροφοριες σε σχεση με το ρολοι, δε δινει δηλ. τα λεγομενα running dynamics που δινει οταν συνδεεται με το 735, οποτε δεδομενου οτι ο παλμογραφος καρπου λειτουργει σωστα, δε χρησιμευει σε κατι.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.