Καλημέρα σας, εχθές παρέλαβα ένα email απ την Nike το οποίο μου έλεγε πως λόγω του ότι έχω γενέθλια τον Μάρτιο, μου κάνει συνολική έκπτωση 25% για αγορά μέχρι 30/04 , μονο για μία φορα. Εκανα έναν έλεγχο, και όντων το κουπόνι ισχύει. Καταχάρηκα.

Το παρών χρονικό διάστημα έχω ανάγκη από παπούτσια τα οποία θα χρειαστούν για καθημερινό τρέξιμο ή/και διαλειμματικές. Φοράω 45 νούμερο, ενώ το συνολικό budget εξαρτάται από τις σχετικές προκλήσεις.. Εκ πρώτης όψεως μπορώ να δώσω συνολικά έως 200 ευρώ, χωρίς να σημαίνει πως θα πρέπει ντε και καλά να τα εξαντλήσω.
Τα κριτήρια συνοψίζονται και εδώ.
Οι υπάρχουσες επιλογες από το κατάστημα της Nike είναι περιορισμένες. Εχω στα υπόψιν μου
– το Nike Air Zoom Pegasus 37,
– Δεν ξέρω καν αν αξίζει να δώσω γύρω στα 180 μαζί με την έπτωση για το Nike Air Zoom Tempo NEXT% για ένα “καθημερινό” training.
– Μεταξύ Nike ZoomX Vaporfly NEXT% και Νike Air Zoom Alphafly NEXT% ίσως να είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσa να κάνω για γενέθλια μου.
Σίγουρα θα εξαντλήσω τα χρονικά περιθώρια , μήπως και παρουσιάστει κάποιο άλλο μοντέλο λχ Vomero 14 ή Zoom 3, αλλά θέλω από τώρα να το ψάξω όσο μποορώ.
Οι δικές σας προτάσεις κ συμβουλές;