Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Υγεία & Τραυματισμοί / Κρυωματα, συναχωματα και κορονοιος

Κρυωματα, συναχωματα και κορονοιος

  • Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #117615
    tazi
    Συντονιστής

    Χαιρετω απαντες.

    Λογω της πανδημιας απο τα μεσα Φεβρουαριου εχω ξεκινησει να παιρνω προληπτικα καποια συμπληρωματα για να ενισχυσω το ανοσοποιητικο μου. Ξεκινησα με 2000mg βιταμινη C και καθοδον προσθεσα D, εχινατσια και προπολη. Δεν εχω υποψη μου αν παιζουν καποιο ρολο στην αποφυγη του ιου, διαβαζω πως οχι, ισως να ειναι και placebo δε ξερω. Αυτο που εχω παντως παρατηρησει ειναι οτι ενω συνηθως καθε χειμωνα εχω ενα γερο κρυωμα ισως και δυο και μετα ενα με δυο πιο λαιτ φετος δεν ανοιξε, κυλησε…., ρουθουνι.
    Βεβαια εδω και κανα μηνα πηγαινοερχομαι στη δουλεια με το ποδηλατο, ισως και αυτο να εχει παιχει το ρολο του, γιατι τα εδω σαινια αποφασισαν να μειωσουν σε τετοιο βαθμο τη συχνοτητα των ΜΜΜ που στις ωρες αιχμης να εχει συνωστισμο.

    #117616
    longrunnidis
    Συμμετέχων

    Αυτό με τη βιταμίνη C μου το είχε συστήσει η ΩΡΛ μου. Μία 1000άρα το πρωί κι άλλη μία το μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα σε απόσταση 45 λεπτών τουλάχιστον από γαλακτοκομικά. Εγγύηση.

    #117618
    Etien
    Συμμετέχων

    Καλημέρα σας παιδιά !!

    Εγω , 2-3 ετη τωρα,μονίμως και καθημερινά στο…υπερπαραγωγής πρωινό μου (!!!), έχω ενσωματώσει ένα ολόκληρο πορτοκάλι και ένα ακτινίδιο σε φέτες και τα μασουλάω μετα το ρόφημα μου !! Επίσης συνήθως το ρόφημα μου είναι τσαί του βουνού με μέλι και μισό λεμόνι στιμμένο ( και μέλι πάντα ε?!) .Μακάρι να ήξερα πώς γίνεται , να σας έδειχνα φωτογραφία !! ¨) Νίκο αν θυμηθώ αύριο θα στην στείλω να την ανεβάσεις !!
    Τον τελευταίο χρόνο , πρίν κοιμηθω το βράδυ , πίνω ένα χαμομήλι ( με μέλι πάλι ε! ) με στιμμενο το άλλο μισο λεμονι !! :).Εχω εντοπίσει μια ”ανεβασμένη΄΄ διάθεση μονίμως και αισιόδοξη….Βέβαια δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα αυτων , αλλά συμβαίνει !!! Κρυώματα , συνάχια , βήχας κλπ …δεν υπάρχουν σίγουρα ! Κια μένω και έκπληκτος μπορώ να πώ !! Ξαναγράφω όμως , δεν ξλερω αν είναι απο τα φρούτα με C !!:)

    Καλημέρα σας !!

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.