@sleepwalker: Μαριε οι παρατηρησεις σου ειναι σωστες … απλα φαινεται οτι εγω δεν αντιληφθηκα ορισμενα θεματα, οπως θα επρεπε, αφου ολοκληρωσα τον αγωνα νωριτερα … πριν “χαλαρωσουν” οργανωτικα τα πραγματα!Σε επιμερους παρατηρησεις σου … θα ηθελα απλα να επισημανω οτι ουτε εγω διαπιστωσα την υπαρξη χημικων τουαλετων … αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι φωτογραφιες του αγωνα επιβεβαιωνουν το περιστατικο που αναφερεις με το λεωφορειο … γεγονος που αποδεικνυει την ισχυ επιλεκτικων κανονων στον αποκλεισμο κυκλοφοριας οχηματων!Δυστυχως δεν εχω αναλογες παραστασεις απο αγωνες στο εξωτερικο (οπως εσυ) … και συνηθισμενος στην ελληνικη εμπειρια, αυτα τα θεωρω κακως λιγο-πολυ ως δεδομενα η φυσιολογικες ατελειες.Φυσικα, σε καθε επιπεδο…οι λεπτομερειες κανουν παντα την ΜΕΓΑΛΗ διαφορα!Κλεινοντας σπλα θα ηθελα να συμφωνησω, δινοντας εμφαση, στην επισημανση σου οτι τουλαχιστον οργανωτες,εθελοντες και λοιποι εμπλεκομενοι επεδειξαν καλη προθεση στο να ολοκληρωθουν οι αγωνες οργανωτικα με επιτυχια, ασχετως απο το τελικο αποτελεσμα!