Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Υγεία & Τραυματισμοί / Πελματιαια απονεύρωση και κρουστικος υπέρηχος.

Πελματιαια απονεύρωση και κρουστικος υπέρηχος.

• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη tol ga.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tol ga
    Συμμετέχων

Μετά από 1 χρόνο και 5 ορθοπεδικούς μου είπε ο τελευταίος ότι η μικρή φλεγμονή οίδημα της πελματιαιας που φαίνεται στη μαγνητική ίσως οφείλεται στο πόνο στο πέλμα μου..αν και στην αρχή θεωρούνταν μέσα στα όρια και αφού ταρσιαιος και άλλες παθήσεις αποκλείστηκαν..να τονίσω ότι ποτέ μου δεν είχα τα συμπτώματα πελματιαιας…μου μίλησε ο γιατρός να δοκιμάσω κρουστικό μήπως κάνει καλό…θα ήθελα τη γνώμη σας.υπσρχει κίνδυνος?

tazi
    Συντονιστής

Filos, dromeas tou 240/250 ipefere apo xronia pelamatiaia, den ton enoxlouse sto treximo alla itane parousa kathe proi.
    Ekane shockwane kai brike tin igeia tou.
    Exo kanei kai ego gia allo traumatismo, den einai tipota, mi to pairneis apo fobo, apla isos ti proti fora na mi proxoriseis se para pollous ktipous kai megali entasi.
    Autos pou tha sto kanei xerei.
    Eithiste i proti therapeia pantos na mi xepernaei ta 2500 xipimata.
    Na xereis pos einai poli pithano tin epomeni imera na nioseis xeorotera, etsi leitourgei auti i therapeia, epanatraumatizei ti perioxi me skopo na diegeirei thn diadikasia epoulosis.

tol ga
    Συμμετέχων

Υπάρχει φόβος να σου προκαλέσει καμιά ζημια στην πελματιαια? Όπως ρίξη? Η είναι εντελώς αθώα θεραπεία? Μερικές φορές φοβασαι

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.