Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπονητικά εργαλεία & λογισμικό / Πρόγραμμα καταγραφής προπονήσεων

Πρόγραμμα καταγραφής προπονήσεων

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

Εδω http://www.filedropper.com/disk1_2 θε βρειτε ενα προγραμμα που εχω φτιαξει για να κραταω τις προπονησεις μου.Ειναι σε beta εκδοση,οποτε πιθανοτατα λαθη θα υπαρχουν.Αποσυμπιεζετε το αρχειο και “τρεχετε” το setup
    Για να τρεξει χρειαζεται το microsoft net.framework 4.5
    Οποιο λαθος βρειτε γραψτε εδω να το διορθωσω

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratus Είσαι τεράστιος!!! Ευχαριστούμε, Χρήστο!
    Αν σ’ ενδιαφέρει, πετάμε έξω απ’ το goRUN τον Ταζάρτε και σου δίνουμε την θέση του!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

συμφωνώ με την αλλαγή!

ο tazi έχει φτάσει στο σημείο να κάνει για την πλάκα του το λαγό στη Βλαχάκη και το Ζώρζο(δεν τον ξέρω αλλά λογικά αντίστοιχης δυναμικής θα είναι για να το αναφέρει) μέσα στο κατακαλόκαιρο κι εμείς δε μπορούμε να ανασάνουμε μετά το 5ο χιλιόμετρο στα easy μας 😛 προκαλεί χωρίς ηθικές αναστολές δεν το βλέπετε!!??

ΥΓ. ένα ακόμα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα από το Χρήστο, όπως πάντα άλλωστε. ευχαριστούμε!

stratus
    Συμμετέχων

Πεστα ρε Τασο.Εχει σπασει και το 3ωρο και μου καθεται στο λαιμο -:)
    Ασε που σε καθε αγωνα βλεπω το χρονο του και ζηλευω
    Εξω ο Ταζαρτες απο το gorun

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tazi Περάστε από το λογιστήριο…

tazi
    Συντονιστής

@aokara09 Τασο ο Ζωρζος ειναι ο προπονητης της, πριν λιγο καιρο ειχε και το Γκελαουζο και τωρα πολυ προσφατα τον Διαλεκτο, εκτος απο πολλους αλλους βεβαια..ειναι ο προπονητης του Ιλισου

tzatzikis90
    Συμμετέχων

σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες Nίκο! θα εμμείνω στην απόφαση μου ωστόσο, δε με ρίχνεις 😀

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.