1ο Sifnos Run

• Αυτό το θέμα έχει 0 απαντήσεις, 1 φωνή και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Εγινε φετος ο πρωτος αγωνας δρομου στο νησι. Πενταρι, δεκαρι και χιλιαρι για τα μικρα παιδια.
    Ετρεξα στο δεκαρι αν.και αρχικα ειχα δηλωσει το πενταρι. Πιστευα, οπως και αποδειχτηκε οτι δε θα ειχα κρατημα σε ενα αρκετα δυσκολο δεκαρι λογω κυρι ς ελλειψης προπονητικων χιλιομετρων και του προσφατου αγωνα μου στη Βαρσοβια που χωρις να μου αφησει κουσουρια, με ταλαιπωρησε εκ των υστερων αρκετα λογω της ελλειψης προπονησης. Ηρθα τριτος γενικης, σε μια διαδρομη που τη ξερω καλα και την εχω τρεξει παμπολλες φορες. Ο πρωτος δεν πιανοτανε, νεος αθλητης απο τη Κυπρο.νομιζω. Ο δευτερος πολυ προσφατα μολις πριν δυο εβδομαδες αν δε κανω λαθος ειχε τρεξει στη Βοστωνη, κουρασμενος δηλαδη ατκετα αλλα με προπονητικο.ογκο στα ποδια. Μη σας τα πολυλογω, απο το 5 και.μετα που ειχε κατηφορα δε μπορουσα να ανοιξω, 330, 335 με το ζορι, μετα το 9 οπου εχασα και τη δευτερη θεση ειχα καρφωσει, 350+ εκει.που θα επρεπε να ρολαρω αβιαστα αρκετα πιο γρηγορα. Μου αρεσε πολυ παντως που ετρεξα στο.νησι που πηγαινω απο τα 2 μου χρονια και ξερω σχεδον απεξω και.ανακατωτα. Το χρονο.μου δε θα σας των πω. Γιατι δε τον.ξερω, το ρολοι παλι εκανε τα δικα του. Υπολογιζω παντως μεταξυ 42 και 43. Α και ενα νεο, φανταζομαο.οτι.πολυ απο εσας θα ξερετε τον Χρηστο Κεχαγια. Ετρεξε στο.πενταρι, το.κερδισε ανετα και οπως δηλωσε στο τερματισμο, αγκαλια με τη κοπελα του, συντομα θα παντρευτουν. Συγχαρητηρια τους ευχομαι και πολλες ευχες για μια ζωη χαρουμενη και ευτυχισμενη

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.