Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 18ος Αγώνας Άλσους Δαφνίου

18ος Αγώνας Άλσους Δαφνίου

• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Παραδοσιακός αγώνας με τον οποίον ξεκινάει η σεζόν.
    Φαντάζομαι θα είμαστε αρκετοί.

@geopa
    Συμμετέχων

Όντως ένας από τους αγώνες που ανοίγουν την αγωνιστική αυλαία σχεδόν κάθε χρόνο και μάλιστα ότι πρέπει από τις γιορτινές κρεπάλες, αλλά δυστυχώς φέτος με κέρδισε “το μάζεμα ελιάς”.

mashine
    Συμμετέχων

Δήλωσα και εγώ.Κάθε χρόνο αυτή η ανηφόρα με διαλύει…Μόνο μην είναι όπως πέρσι που δεν μπορούσες να ανασάνεις με 200% υγρασία!

mashine
    Συμμετέχων

Μάλλον θα είναι χειρότερα από πέρσι!Σκέφτομαι σοβαρά να μείνω στο κρεβατάκι μου.Για να δούμε γιατί έχω την εντύπωση ότι τρομοκρατούν τον κόσμο με τα δελτία καιρού…

tazi
    Συντονιστής

Τελικα σημερα το πρωι κατεληξα στον αγωνα με σκοπο να προσθεσω αλλα 16 στα 84 και να γραψω αυτη τη πρώτη ολόκληρη εβδομαδα του 2017 100 στρογγυλα χιλιομετρα.
    Εκανα 6 ζεσταμα με ζεστο ντυσιμο.

και μετα αλλα 10 ουτε πεντε λεπτα αφου ειχα τελειωσει το ζεσταμα σε ενα χαλαρο ρυθμο.

Το κρυο ηταν τσουχτερο, ο παγος στις λουμπες καθοδον ειχε παχος πόντου!!
    Εχοντας ζεσταθει απο τα εξι πρωτα χλμ ετρεξα το δεκαρι με κολαν και επανω καλοκαιρινη αμφιεση, δηλαδη δρομικη λαιτ μπλουζιτσα, αλλα και γαντι. Ενιωθα το κρυο με πολυ ωραιο τροπο και το καταχαρηκα. Τις δυο φορες ομως που μου λυθηκαν τα κορδονια δυσκολαυτηκα πολυ να τα δεσω λογω του παγωμενου χεριου, εξ ου και τα δυο λυσιματα. Κοσμος οχι πολυς, λογω του κρυου Ειδα αρκετους να τρεχουν με μπουφαν, και εναν με υφασματινο παλτο!!, εναν μονο με δρομικο φανελακι, οι περισσότεροι ήταν με δυο μπλουζες νομιζω, με τη μια μακρυμανικη. Η μερα ηταν υπεροχιχες ζεσταθει καλα μπορουσες να χτυπήσεις και ρεκορ διαδρομης.

DioBerlin
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, ήμουν και γω εκει, ο πρώτος μου αγώνας για φέτος. Μου άρεσε πολύ η διαδρομή και στο ύψωμα επάνω είχε πολύ ωραία θέα στη θάλασσα. Εύκολη δε μου φάνηκε η διαδρομή αφού έχω συνηθήσει να τρέχω σε επίπεδες και σχετικά μαλακές επιφάνειες στο Βερολίνο. Χάρηκα που είδα και γνώρισα θρύλους δρομείς με πάνω από 1000 συμμετοχές σε αγώνες, και καναδυό άλλους ούλτρα δρομείς. Καλή ξεκούραση και συγχαρητήρια σε όλους.

tazi
    Συντονιστής

@dionysiosntampakis Νομιζω οτι σε αναγνωρισα, απο τη μικρη φωτο στο site, ειπα μεσα μου καπου τον ξερω αυτον. A la prochaine λοιπον!

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.