Adios Pro 4 ή Alphafly 3

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nickkg
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Θα ήθελα να θέσω το παρακάτω ερώτημα μεταξύ αυτών των δύο super shoe. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 για τον κλασικό μαραθώνιο, επιθυμώντας έναν ρυθμό στο 05:00 ή και λίγο παρακάτω. Είμαι γύρω στα 70 κιλά αν αυτό βοηθάει

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nickkg Αν έχεις πιο δυναμικό πάτημα, AF3.
    Αν πηγαίνει πιο ρολαριστά, με μεγαλύτερο cadence και χωρίς να πιέζεις πολύ το παπούτσι, ΑΡ4.
    Win – win, σε κάθε περίπτωση.

Nickkg
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Το cadence μου γενικότερα είναι στα 155-160, επομένως υποθέτω πιο κοντά το Alphafly;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nickkg Θεωρητικά τουλάχιστον, ναι.
    Το σκεπτικο είναι πως όσο περισσότερο φορτίζεις τα air pods, τόσο περισσότερο επιστρέφουν. Έχε υπ’ όψιν σου όμως πως αν δεν πιάσεις ρυθμό, το AF είναι έως και σκληρό μπροστά.

Nickkg
    Συμμετέχων

Κατανοητό απόλυτα αυτό. Και τα δύο είναι για γρήγορο τέμπο και σε αργούς ρυθμούς δεν έχουν επιστροφή ενέργειας. Μετά το 30 σκέφτομαι ποια είναι η καλύτερη επιλογή ίσως και λόγω κατηφορας, κούρασης και πιθανόν αλλαγής στην τεχνική του τρεξίματος. Επιπλέον, ένα ερώτημα είναι ποιο θα είναι και ιδανικό για περαιτέρω αγώνες, εφόσον έχω διαβάσει πως μετά τα 100-150 χλμ τα Alphafly είναι άλλα παπούτσια

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν συμφωνώ με την διάεκεια ζωής που αναφέρεις για το AF3.
    Το ΑΡ4 είναι αρκετά πιο smooth σε εργούς ρυθμούς αλλά και πιο ασταθές.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.