Cardio Run 2017

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    than
    Συμμετέχων

Θα συμμετέχει κανείς στο Cardio Run (3 κ 8 χλμ)?
    Εγώ θα είμαι στα 8. Δυστυχώς, λόγω έργων στην παραλιακή, η διαδρομή “περιορίζεται” και θα αποτελείται από 3 γύρους των 2.670μ. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 6 αναστροφές σε δρομάκια στενά…
    Καλή επιτυχία σε όσους τρέξουν!

Rigelian
    Συμμετέχων

Το σκεφτόμουν, σε συνδυασμό με Καλλιθέα Night Run και Βαρτζάκειο, αλλά δεν είμαι σίγουρος…

than
    Συμμετέχων

Να γινόταν και του ΣΔΥΑ την ίδια ημέρα, ε? Σε ένα ΣΚ θα ξεμπέρδευες!!!

Rigelian
    Συμμετέχων

Θέλω να τρέξω τον Αυθεντικό, μετά την απουσία μου πέρυσι, αλλά το σκέφτηκα τελευταία στιγμή και δεν έχω χιλιόμετρα, συγχρόνως έχω αρχίσει να βαριέμαι τα LRs τώρα και λέω να μαζέψω χλμ σε αγώνες. Ίσως την άλλη Κυριακή πάω στον Ημί Ωρωπού!

than
    Συμμετέχων

Πήγα λοιπόν στον αγώνα και ενώ πήγαινα καλά μέχρι το 6ο χλμ, ξαφνικά με έπιασε @echetlos (aka σφάχτης στο στομάχι) και περπάτησα. Μετά, απλό τρέξιμο μέχρι τον τερματισμό.
    Πάντως, η διοργάνωση μου φάνηκε παρωδία… Ενώ η περιοχή προσφέρεται για αγώνες (ήπια έως ανύπαρκτη κυκλοφορία οχημάτων, άνεση χώρου, φλατ τερραίν), στον αγώνα είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν και σκαλιά (5 σετ των 5 σκαλιών επί 3 φορές).
    Τεσπα, έρχεται μαραθώνιος σε λίγες ημέρες!

Vassilis Kastrinakis
    Συμμετέχων

Είχα τρέξει τον πρώτο μου αγώνα εκεί, το 2014. Αν και άπειρος εντελώς δεν μπόρεσα να μην προσέξω το μετάλλιο από τα Jumbo, τη βαμβακερή αναμνηστική μπλούζα, το ότι τρέχαμε τότε σε χώματα που γινόντουσαν έργα. Και ένας εθελοντής μας έστειλε και από λάθος δρόμο. Είχαν στείλει μετά τον αγώνα ένα SMS ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη τους. Αυτό το μήνυμα ήταν το μόνο θετικό του αγώνα.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.